Snart sundsvall (Ja, igen)

Lite då och då trillar sundsvallstankarna in i mitt huvud. Inte speciellt svårt att gissa varför. David har sagt till sin chef nu att han ska åka till norrland på torsdag och därför inte kan jobba de nästkommande dagarna, så nu är det alltså definitivt att vi ska åka. Känns verkligen helt underbart. Jag längtar så efter att få visa mina hemmatrakter för honom!

Imorgon ska jag göra det jag alltid gör några dagar innan avresa: Packa. Jag kommer packa för mycket, kläder jag inte kommer ha på mig, saker jag inte behöver, och reseproviant som jag inte kommer att äta. (Maten packar jag alltså inte imorn, men kanske handlar jag lite). Jag ska nog även bränna en eller annan skiva så jag slipper lyssna på hårdrock hela resan, hehe! Viss musik klarar jag av, men Pantera, Down och den typen av skrik-musik orkar jag inte många minuter av. Sedan ska jag nog packa om en gång oxå, och försöka få bort sånt jag inte kommer använda. Lite får jag nog bort, men mycket kommer nog vara kvar med. Ni vet det där kända: "Det kan ju vara bra att ha".

Några saker jag däremot inte få glömma är:
  • Ridkläder
  • Bankdosa
  • "Vuxenpärmen"
  • Mammas fotoalbum, det som hon fick av mig i efterskottsfödelsedagspresent när de var här senast.
  • Att lämna nyckel och instruktioner till den/de lyckliga som får vara kattvakt
Sen kom jag på en till sak som jag skulle vilja göra med David, men som jag inte vet om vi hinner - åka upp till Höga Kusten. Om det är väder för det. Det är ju sååå fint där uppe. Inte för att jag vet vad vi ska göra där riktigt, förutom kolla på utsikten, men det vore ändå fränt.

Nä, man kanske borde lägga ner detta för ikväll och gå och lägga mig. Jag måste vända tillbaka dygnet om jag ska klara av att köra bil och vara resesällskap större delen av torsdag. Och vi åker ju dessutom tidigt på morgonen (har vi planerat iaf, får väl se vad det blir av det) så det kan ju vara bra att komma i säng i tid på onsdag. Haha, wish me luck.

Och på tal om att önska lycka till, håll tummen för att det inte blir nån storm på torsdag, så vi kan genomföra vår resa i någotsånär lugn och ro.

Gonatt!

Kommentarer
Postat av: joanna

jag håller tummen men ni måste åka innan hockeyn börjar för då måste ja hålla tummen för modo..snart kanske du får ett brev på posten om ja kommer ihåg frimärket

2007-01-16 @ 01:34:07
Postat av: joanna

nu har jag ingenting o göra så nu måste du skriva ngt nytt

2007-01-16 @ 01:37:50
Postat av: Erika

Haha joanna du är för rolig du =) Jag ska se till att vi är framme innan modo spelar :-)

2007-01-16 @ 10:58:03
URL: http://aliva.blogg.se
Postat av: joanna

puh vilken tur=)

2007-01-16 @ 11:32:05
Postat av: Emma

Äääh höga kusten är ändå finast på sommarn. Och ni tänker väl komma upp till sommarn med? =P
Och jaa åk tidigt! Så ni kommer fram på eftermiddagen så får vi säga mer än gonatt iallafall!

2007-01-16 @ 12:27:54
URL: http://conetti.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0