Spam!

Har fåt massvis med spam som kommentarer den senaste tiden. Irriterande som tusan. "Check out my site! Get your viagra here!" typ. Flera nya inlägg varje gång jag loggar in, fast som tur är hör dom till så pass gamla inlägg att jag inte ens hittar dom själv. Men nya kommentarer ser man ju när man loggar in på bloggen, så det är lätt att ta bort dom. Goodie.

För övrigt är jag less på:

Ikea-reklamen. "Köp din nya ..... (som om jag hör vad hon säger) för bara 379kr! Och, 379kr! Och, 379kr!" Jag får någon slags psykbryt på det jag. Hua.
Hmm.. det var nån annan reklam som jag stör mig otroligt mkt på...men vad var nu det... *funderar* Näe, jag kommer inte på...Men jag meddelar när jag kommer på vilken det är, för jag vet vilken det är när jag ser den. Hua.



Lite godare nyheter då! Emma gör en god gärning och ska designa om min blogg! Coooolt! Ska bli roligt med nånting nytt. Jag har ingen aning om vad det är hon har hittat på, så det är väldigt spännande :-)

Och sist men inte minst vill jag bara påtala att det är en bra film på tv nu: S.W.A.T. Två riktiga karlakarlar i samma film, Samuel L Jackson och Colin Farrell. Mmmmmums, ögongodis... ;-D

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Vet du vad? Det finns ett spamfilter, men man måste aktivera det själv! Så jäkla sjukt. Varför är det inte automatiskt? Finns det folk som VILL ha spam i sin blogg?

2007-01-12 @ 00:40:07
URL: http://kamilla.blogg.se
Postat av: Emla

När kommer nya utseendet dåååå?

2007-01-12 @ 10:27:11
URL: http://emla.webblogg.se
Postat av: Emma

Jag hatar Coop-reklamen.. "är det grillfest så är det grillfest" samt Nicorett tugummi-reklamen då en ung tjej hånglar upp en gammal gubbe.. äckligt.

2007-01-12 @ 14:03:59
URL: http://hayes.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0