Rastlös

Fler inlägg idag än på väldigt länge. Även om de inte direkt är meningsfulla.

Jag är rastlös. Kan inte riktigt hitta lugnet i att bara kolla på TV. Sitter och klickar på mina favoriter gång på gång, men det är ju inte direkt överraskande när jag upptäcker att det inte hänt något sen sist. Visst, jag skulle kunna sitta på buke hur länge som helst, där uppdateras det jämt, men jag har inte direkt nån diskussion som jag är fångad av just nu, så det blir mest att man klickar runt och knappt läser. Har inte riktigt ro att läsa heller.

Jag satt och läste en blogg för en stund sedan. En tjej som skriver väldigt uppriktigt och ärligt om sin kamp för att återfå hälsan. Många gamla känslor gjorde sig påminda, och jag insåg hur bra jag faktiskt mår nu. (Ja, jag har fortfarande lång väg att gå för att må helt bra, men just nu kämpar jag inte, så då kan jag heller inte gnälla.) Jag kände hur skönt livet är utan ångestattacker, hur lätt det har blivit att faktiskt ta sig för saker. Hur underbart det är att verkligen se fram emot något, och att känna motivationen att vilja kämpa med tex studier. Det känns verkligen bra. Jag är lycklig nu.

Lycklig men utan ro i kroppen, åtminstone ikväll. Men nu ska jag stänga av datorn, kolla på So you think you can dance, och sedan sova tillsammans med mina kissar.

Natti!

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha.. so you think you can dance! Kille som kallade sig för "Sex". Stackarn! Haha.

2007-07-11 @ 12:43:41
URL: http://twentysomething.webblogg.se
Postat av: Erika

Ja men helt hysteriskt!!! Och "sex's" mamma var ju inte heller riktigt vettig.. Herregud vilka människor det finns!

2007-07-11 @ 15:38:06
URL: http://aliva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0