Vilken dag...

Med den rubriken skulle man kunna tro att min dag varit väldigt stressig, att det hänt väldigt mkt, eller att jag bara gjort något utöver det vanliga. Tror man det så är man väl ungefär så långt ifrån sanningen som man kan komma.

Vaknade 8.15 imorse. Vilket var ungefär 50 minuter för sent. Visserligen en ledig Erika, men ska man vara på vårdcentralen kl 8.30 så spelar det ingen roll. Bussen gick 7.57. Behöver jag nämna att jag missade den? Ganska självklart. Eftersom jag avbokat mina två senaste tider så kände jag att jag bara kan inte missa den tredje med, så det blev en nödlösning med taxi. Nej jag vet, oekonomsikt och hemskt, men nu fick det bli så. Är helle inte jättelångt emellan, och det hela gick på 100kr. 15 minuter sen blev jag, så det blev en halvtimme hos kuratorn. Ett möte som vi dessutom bestämde skulle bli vårt sista! Vi anser båda att jag mår så pass bra nu att vi inte behöver träffas mer. Känns riktigt skönt faktiskt. Jag är friskförklarad helt och hållet, och det känns så skööööönt! För jag mår verkligen bra nu, verkligen bra!

Åkte hemåt, däckade i säng när jag kom hem. Sov i en timme ungefär, tills jag vaknade av mobilalarmet som jag ställt eftersom jag hade tid i tvättstugan. Det var väldigt lockande att sova längre, men hade jag gjort det så hade jag säkert sovit betydligt längre än vad som hade varit "bra". Hade inte så jättemycket tvätt, men det var sånt som verkligen behövde tvättas. Arbetskläder.

Resten av dagen har varit en hel massa ingenting. Helt seriöst så har jag inte gjort ett smack. Jag har packat en halv kartong med grejer, gjort ren kattlådan, men det är väl typ allt. Jag har fastnat på Bukefalos.com, en sida med allt om häst, typ. Finns ett stort forum där som jag suttit och tittat och skrivit i, och what do you know, tiden bara springer iväg. Dock, jag hittade en tjej där som gått på min KY-utbildning, och en tjej som är antagen till i år men som inte verkat besluta om hon ska gå eller ej. Tjejen som redan gått utbildningen hade en blogg iaf, som jag oxå ägnade en del tid åt. Kul att läsa det hon skrivit om skolan ju. Sen när jag läst ett tag i bloggen så upptäckte jag att det var ju samma tjej som jag pratade med när jag var där på treårsvisningen! Small world. Så, hur som helst, det är på bukefalos som jag häckat nästan hela kvällen. Mkt intressant där.

Nu ska jag kolla klart på Gilmore Girls, och sedan blir det sova. Imorn är det jobb igen, och då ska vi åka iväg med Carma för att se om hon blivit dräktig eller ej. Om hon inte blivit det så ska hon betäckas igen, men det vet jag inte om det blir imorgon eller om det blir någon annan dag. Återstår att se.

Imorgon kommer lägenhetsspekulanten antar jag. Hennes dotter sa att hon (mamman) skulle ringa idag, men det har hon inte gjort. Får väl se vad det blir. Jag har inte städat och jag har inte diskat. Men även om hon kommer imorn så finns det tid imorgon. Ca 3 timmar. och i värsta fall slänger ag ner det värsta av skräpet i en kartong och kallar det flyttpackning. Diska går fort. Det ordnar sig alltid.

Nu är Gilmore klart, så nu ska jag kasta mig i säng, jag lär nog somna rätt omgående. Trött Erika.

Snark.

Kommentarer
Postat av: Emma

Skönt att vara "friskförklarad"! eller hur man nu ska säga :) Lite psycho är man väl förvisso alltid ;)

2007-06-27 @ 11:20:47
URL: http://twentysomething.webblogg.se
Postat av: Emelie

Hej!
Tack..
Hoppas du kommer trivas på Tenhult till hösten, lär nog bli kanon. :)
Kikade runt här lite och såg att det var ju du som var där på 3-års testet.. Ja, ibland är världen allt liten. Skoj att du kom in iallafall.

2007-06-27 @ 11:40:08
URL: http://emsenskriver.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0