Damit, I'm gooood!

Känner mig ritkigt duktig idag. Jag tog mig upp imorse utan några större problem. Klyscha eller inte, men det ÄR faktiskt lättare att ta sig upp på morgonen när det är ljust. Det var minusgrader när jag gick ut, men inte sånna kalla minusgrader, utan sånna där sköna. För det är väl inte bara jag som tycker att det är skillnad på kallt och kallt? Det finns kallt kallt, och så finns det friskt kallt! Imorse var det så där härligt underbart friskt ute! Så jag stannade ute lite extra på vägen från tvättstugan :-)

Gjorde inte så mkt samtidigt som jag tvättade, jag är trots allt ingen morgonmänniska, men när tvätten väl var kvar så stoppade jag in allt där det skulle vara, plus rensade lite i garderoben och byrån. Jag har nog mer kläder än vad jag tror. I like :-)

Nu senast var det disken som fick sig en omgång, hade inga rena bestick alls. Nu har jag istället inga bestick som är smutsiga! Mycket bättre... :-) Passade på att göra ren spisen, diskbänken och kaklet därbakom, och nu ska jag unna mig en liten middagslur så jag orkar med hockeyn ikväll.

Heja modo!

Kommentarer
Postat av: Mor

Mmm, vuxenpoäng!!

2007-03-27 @ 19:32:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0