Jaha, vad ska man ha för rubrik idag?

Hockeyn igår var förstås en riktigt höjdare! Full fart i matchen och stämningen i arenan var riktigt härlig. Killarna som satt strax nedaför oss var roliga, skrek hejarramsor och hejade fram våra modoiter. Det roligaste var när dom körde "Alla vi som älskar modo klappar nu!", och så klappade vi. Och sedan så sköng han lite tystare, "Alla vi som älskar HV klappar nu!", och då var det endast David som klappade. Killarna skrattade och en av dom frågade David vart han hade sina kompisar. Dom och David skrattade tillsammans, bara vänskapliga miner! Så ska hockey vara! Det var iaf roliga killar som satt där nedanför oss.

Vi åkte in till stan en sväng efteråt, men gjorde ingenting där, bara gled runt i bilen. Åkte förbi McDonalds och käkade lite, där var det många Modoiter! Kändes gött =)

Hmm, känner att jag inte har mkt koncentration på bloggandet just nu, för han står och pratar om en massa grejer. Hehe. :-)

Idag då?
Noll koll. Frukost är första målet för jag är fruktansvärt hungrig.

Ja just det. Läste på Färstas hemsida idag att en av mina myshästar har blivit avlivad. Fina Fänrik. Men bättre att ta bort honom än att han ska måsta lida. Alltid tråkigt när en häst måste avlivas, men det har varit så många av "mina" hästar som tagits bort den senaste tiden. Först Huj och Fantomen, sedan Zeb, och nu även Fänrik.

Kommentarer
Postat av: David

Heja HV71 vi tar er!!!

2007-03-24 @ 12:11:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0