Spridda skurar

Emma länkade i sin blogg till nån fitness-kille, och jag höll på att dö. Med risk för att trampa på lite tår, men vem vill se ut så?? Det ser inte klokt ut, och det är verkligen inte snyggt. Blä.

Kom hem från scouterna runt kl 21. När jag kom in i trapphuset så fick jag direkt en liten svart-vit kisse som snurrade runt benen. Och guuuuuud så söt den var! Och så gosig! Och man fick lyfta den utan att den stretade emot efter 5 sekunder. Jag blev kär. Den bor tydligen i nån lägenhet på 2b, men folk brukar släppa in den i våran uppgång för att dom tror att det är min grannes katt. Skillnaden är dock stor om man någon gång sett båda två. Denna lilla ser ut att vara en ungkatt på kanske 5-7 månader, och väger inte många kilo. Grannens katt är en biffig gammal hankatt på 5-6 kilo. Men men, inte lätt att hålla koll på områdets alla katter. Men, jag tycker att om man ska ha sin katt ute så får man märka den på ett eller annat sätt. Halsband, id-märkning... Nånting, så man vet att den ägs av någon. Skulle mina katter vara utekatter så skulle dom lätt få ha sina halsband som man kan "öppna" och skriva adressen i. Utifall dom inte skulle hitta hem, eller om någon annan trodde att dom inte hittade hem.

Slutspelet är i full gång. Kanske även snart över för Modos del. I hate. Dom MÅSTE vinna dom två sista matcherna nu, annars är det kört. Blä för Timrå... Även på modohockey.se är slutspelet i full gång. Detta är nog årets värsta tid att vara moderator. Jag kräks på alla idiotiska inlägg, alla negativa trådar som folk startar i tusental. Jag har lust att starta en "Klaga här"-tråd, och radera alla andra. Jag skulle även vilja stänga av alla som skapar problem. Jag skulle vilja ha tillgång till att stänga av, och släppa tillbaka användare. Jag är nog lite perfektionist. (Lite?) Jag vill få saker gjorda, och nu kan jag bara säga till att det ska göras. Och man vill ju inte gärna tjata 100 gånger för att det ska hända nånting. Jag kanske borde tagga ner. Låta folk som kan sköta saker och ting. Näää. Jag gör min del, så kan iaf ingen klaga på att jag sitter på sofflocket... :-) Fast jag skulle ju inte grina om vi fick en 2-3 extra moderatorer.

Nåja.

Jag kommer inte vara ensam om solot på Shackles. Blev faktiskt sur när jag hörde det. På kören bad Maria att få en frivillig solist. Ingen var frivillig, som vanligt. Jag sa att jag kunde ta den, jag skulle bara hem och lyssna på den så jag blev säker. Det var i tisdags. Tisdagkväll/natt mailar jag henne för att få reda på vilket datum vårkonserten är, jag säger även till att jag kan ta solot på Shackles. Onsdag förmiddag, och jag får svar att vårkonserten är den 14/4, och att "Jag har redan en solist på Shackles. Ni kan ju ta en vers var, det blir bra". Jaha? På inte ens 24h har hon skaffat en annan solist? Det var inte kul att höra. Visst, jag kan absolut tänka mig att dela på låten (speciellt om jag får första versen), men varför säger hon att det är jättebra om jag kan ta solot på den, för att nästa dag säga att hon har en annan? Tjurig Erika. Aja, tur jag fick reda på det nu än på tisdag iaf. Jag är inte så bra på negativa nyheter..

Men, någonting positivt angående vårkonserten är att David kommer vara hemma då! Troligtvis iaf. Idag bokade han en biljett på Ticket, avresa den 17/4 och hemresa den 31/5. Blir alltså inte fullt två månader! Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blev glad av den icke-två-månader-långa-resan, även om jag just nu känner att det inte känns så farligt längre. Men det som är mest glädjande är som sagt att han är hemma när kören har sin vårkonsert. Det kommer bli askul, och jag är glad att han kommer kunna vara med =)

Sen tänker jag kasta sten i glashus och påpeka va folk har blivit dåliga på att blogga! Eller det känns iaf som så! Jag kanske misstar mig.... vi tar och kollar! (Datum inom parantes är inlägget innan)

C - 070303 (070219) Massa IG... hehe :-)
D - 070313 (070312)
E - 070313 (070312)
F - 070312 (070310) Rätt så IG
F - 070314 (070313)
H - 4 inlägg idag! MVG!
J - 2 idag! VG
K - 070315 (070314)
K - 070310 (070307) Ganska IG
M - 2 idag! VG
S - 070307 (070305) Rätt mycket IG
S - 070315 (070314)
S - Tre inlägg idag! VG+
S - 070314 (070314)
T - 070315 (070314)

Okej, jag är uppenbarligen bortskämd - jag erkänner. Men jag vill ändå att ni bloggar mer! 4 inlägg på en dag, och dessutom inlägg som är längre än en mening, det är vad jag gillar ;-) Och ja, som sagt, jag VET att jag kastar sten i glashus, men ju mindre ni bloggar, desto mindre sug har jag efter att blogga själv! Knasigt va? Så blogga mer! Och ni som inte har en blogg, skaffa en, och skriv för brinnande livet!

Erkänn att det lockar att skriva en sån här meningslös blogg.... ;-)

Runt 04 inatt ska jag åka och hämta David på jobbet. Pigg man kommer va! Eller nä. Fast piggare än honom... Han är inte riktigt klok ibland. Imorse klev han upp 07 ungefär, och så skulle han jobba 16-04, utan att sova nån middag eller nånting. Skulle jag ALDRIG klara. Jag blir nervös när han är ute o kör och har sovit så lite. Det är faktiskt inte riktigt bra.

Nu ska jag avsluta lite snabbt så Emma får nåt att läsa! Ni vet, Emma, MVG-bloggaren ... ;-) Se och lär, people! :-D

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag är bäst! :P (eller så jag har minst att göra om dagarna) ;)

2007-03-16 @ 00:15:14
URL: http://hayes.webblogg.se
Postat av: Madde

Jag gör så gott jag kan jag med :) Jag tycker det känns ganska meningslöst att ha en blogg om man uppdaterar en gång i veckan...faktiskt. Då slutar ju folk läsa och varför skriva överhuvudtaget om ingen läser liksom!? Det är min åsikt. Jag försöker förbereda så många inlägg det går en kväll när jag har gott om tid så kan man bara gå in och publicera en gång per dag t ex.. väldigt praktiskt ;)

2007-03-16 @ 08:15:57
URL: http://maddix.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0