Det märks att jag inte är van att jobba

Herrejisses så trött jag är. Skulle lätt kunna gå och lägga mig nu. Det har väl blivit senare än vad det borde både igår och i förrgår, men första kvällen är det ju alltid svårt att sova.. Och igår kom jag hem från kören vid 21.30, somnade väl runt 22.30 tror jag. Sov bättre igår dock. Inatt lär man ju sova som en klubbad säl - hoppas jag.

Det gick bra på jobbet idag iaf. (Ja, jag tänker kalla det jobb och inte praktik, även fast det är praktik det är. Men ni som läser fattar säkert vad jag menar ändå.) Slitit dock. Jag sorterade gamla stolpar som varit till hagarna, plus drog ur nå slags krokar/skruvar ur dom. Hade en skruvdragare till detta, men vissa av dessa "krokar" var böjda, så när jag började skruva så fick skruvdragaren världens fart och min handled och arm bara böjdes till nån konstig vinkel. Tyvärr var det inte helt lätt att se vilka som var krokiga och vilka som inte var det, så min handled och arm fick sig några fler "ryck" än vad jag tror är hälsosamt. Framåt 13-tiden bytte jag syssla, jag ägnade dagens sista timme åt att pyssla med hästarna och att göra rent i stallet. Dagens bästa timme, helt klart ;-) Imorgon ska jag röja gräs med grästrimmern, hade inga bra kläder att göra det i idag. Borde skaffa mig ett par gummistövlar med.. Hm... Ja, eventuellt ska jag rida imorn med! Han har ju som sagt 3 hästar på gården nu, och idag frågade han om jag kunde tänka mig att rida dom "nån gång", men att var och en av dom har ju sina dumheter. Det är jag inte rädd för, det får man ta som det kommer. Funkar det inte så får man väl träna helt enkelt. Så, vi sa att vi eventuellt ska göra ett försök imorn! Coolt.

Och på fredag.... Åhhh, som jag väntat på denna fredag.... David kommer ju hem! Jag längtar så otroligt mkt. Det gör inte han, det vet jag. Han vill stanna. Jag får nästan dåligt samvete för att jag vill ha hem honom, speciellt eftersom han säger att om det inte vore för mig så skulle han nog stanna där. Det känns som att kanada gör honom lycklig, och att han bara kommer vara olycklig när han kommer hem. Jag antar, och HOPPAS att jag har fel, för jag vill verkligen inte att han ska vara olycklig...

Kommentarer
Postat av: Emma

Haha, jag är också sjukt trött. ;)

2007-05-30 @ 19:00:29
URL: http://twentysomething.webblogg.se
Postat av: Eva

Självklart kommer inte David vara olycklig när han kommer hem!! Han har ju dig och Canada finns ju kvar! Kanske du kan hänga med nästa gång!
YES! Jag fick ett ryck av ditt sms och har nu sett avsnitt 18 och 19.. så nu rullar det nog på. Hade sett fler nu bara jag inte skulle upp i morrn! Men George då.. han strular till det lite väl mycket han.. UNDERBARA serie!!!!!
KRAM!
/Moster

2007-05-30 @ 22:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0