En hög med blandat

Loggar in på bloggen, och får se minst 20 spam-kommentarer. Fuck you. Alla från olika IP-adresser med. Allvarligt talat, vad tjänar man på att spamma en blogg? Det måste ju vara totalt meningslöst. Är det enbart för att skapa irritation? För isf funkar det. Jag blev irriterad.

Har dragit till med ännu ett community, nämligen Helgon. Om jag blir kvar där eller inte återstår att se, men jag hittade några bekantingar där, så jag kanske tittar dit lite emellanåt ändå.

Jättpromenad igår. Tobias messade och frågade om jag ville hänga med ut på en promenad, och jag med mitt nya hälsosamma liv tackar ju inte nej. Vi kom dock inte längre ner än till vägen innan det började regna. Vi stog under ett träd i säkert minst en halvtimme, och sedan stog vi under taket på Q-star i kanske en 15-20 minuter till innan vi egentligen kom iväg på våran promenad. Men då blev det en rätt så rejäl promenad istället, vi var nog ute i en timme, gick ca 4-5km. Men som ni kanske förstår så gick vi inte i nån jättesnabb takt, det måste man faktiskt inte göra. Första delen var mest bara uppför, herregud, jag hade nog flåsat som ett as om jag inte hade sällskap. Men nu hade jag ju det, så jag försökte hålla flåset på en relativt "låg" nivå. Haha, som om man lyckas =) Men det är iaf helt klart mkt roligare att promenera när man har sällskap. Vem vet, jag kanske har hittat en promenadkompis? Har ju även Davids mamma som promenadkompis, men hon bor ju lixom nästan 2 mil från mig. Tobias bor väl kanske... 200m från mig, max. När David kommer hem ska jag släpa ut honom på promenader med, om han har tid till det :-)

Idag... tänkte dra mig iväg till gymet strax. Är lite (?) stel sedan gårdagens promenad, men en liten runda på gymet orkar man nog med utan större bekymmer.

Imorgon.. läkarbesök x2, både hos kuratorn och hos arbetsterapeuten. Jag har asigt ont i min handled idag, så det är kanske lika bra. (Varför sitter jag här och skriver med en öm handled? Ptja, är huvet dumt får kroppen lida... eller nåt sånt) Därefter är det nån liten städdag här i Davids bostadsförening som jag lovat vara med på. Men vi får väl se först och främst vad handleden säger. På kvällen är det dags för scout igen, lägerplanering kommer det bli. Ja, jag ska troligtvis åka på scoutläger igen! Var många år sedan sist, men denna gång är jag ju med som ledare och inte scout. En ny erfarenhet! Spännande. Undrar om jag har kläder och utrustning så det räcker...?!

PÅ FREDAG ÄR LANDSLIDE MED I TALANG 2007!

På lördag blir det schalgerkväll hemma hos Emelie och Magnus, det ser jag verkligen fram emot! Man ska tydligen komma halvhungrig och ta med eget "knasdricka", så det är väl så det kommer bli! Eventuellt utgång efter schlagern, kan säger bli riktigt roligt :-) Skönt att ha små "delmål" att se fram emot så blir inte väntan på David lika lång.

Ja det är nog rätt mkt full fart den här veckan. Känns rätt skönt ändå.

Hittade en vuxenpoäng-test hos Crazy/Happy, och jag är uppenbarligen lite mognare än min faktiska ålder, fast inte så jättemycket.

Din vuxenpoäng är: 13.4
Din ålder borde vara: 24.6 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse
Kommentaren jag fick var:
"Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? Eller varför inte beställa en resa till Kos?" (vilket dock är en standardkommentar)

Du kan oxå göra ett vuxentest HÄR.

Det var allt jag hade för denna gången. Tjongelong

Kommentarer
Postat av: jonas

Surt när vädret jävlas med en, men det är bra virke i dig iaf, jag måste också börja träna på gymet igen för att fixa till min BMI ^^

Jag snodde ditt vuxentest också, och fick konstigt nog samma svar som dig hehe, börjar tro att de bara har ett svar ;)

2007-05-10 @ 14:22:57
URL: http://theholysock.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0