En sak i huvudet

Jag har bara en sak i huvudet just nu. Eller okej, två, men den ena har varit i majoritet idag. Skolan.

Jag vill sååå gärna komma in på Ridskolepedagog-utbildningen. Jag bara känner att den skulle vara så perfekt för mig. Så här står det bland annat på utbildningens hemsida:

"Utbildningen till Ridskolepedagog är en bred, kvalitativ och innehållsrik utbildning där du växer som person och lär dig om både människor och hästar. Lärarna är mycket skickliga med mångårig erfarenhet från såväl hästnäringens olika grenar som pedagogiskt arbete."

Under dagen har jag mest gått omkring och funderat på vad som skulle hända OM jag kommer in. Det enda jag egentligen kommit fram till är att jag troligtvis inte kommer bo kvar här på Huluäng, detta för att jag tycker att det blir för mkt resor. Det tar 1,5h att ta sig till skolan med buss, och alltså 1,5h tillbaka. Hade det varit en och samma buss så man hade kunnat plugga under tiden så hade det väl kunnat funka, men när det är bussbyten och grejer så tycker jag att det mest bara blir krångligt. Det finns väl egentligen fyra alternativ;
  1. Bo kvar på huluäng. Njaa..
  2. Hitta en ny lägenhet antingen i Huskvarna eller i Tenhult
  3. Bo på skolans internat
  4. Flytta in hos David.
Det sista alternativet är såklart lockande, jag skulle ljuga om jag sa något annat, men samtidigt vill jag inte tvinga ihop oss i en lägenhet bara för att det skulle vara bekvämt och billigt. Jag vill att vi ska vilja det, båda två, för att... Ja, men för att vi vill! Förstår ni vad jag menar? Så på så sätt så vore en lägenhet i Tenhult det bästa. Nära skolan, och kunde jag dessutom få en lägenhet i markplan så vore det ju grymt. Internat vore kul, men katterna då? Med tanke på katterna så vore en botten-lägenhet (plan-mässigt alltså, inte funktionsmässigt) den bästa lösningen.

Ja, jag vet inte hur det blir med allt det här. Egentligen borde jag inte tänka på det förrän jag vet om jag kommer in eller inte, och jag vet inte ens när det är. Än så länge så har jag inte sett något datum för besked, men det tar väl 1-2 månader eller nåt. Utbildningen börjar iaf runt den 20/8, så gärna om man får veta åtminstone en månad innan dess... men det borde man ju få.

"Don't worry, 'cause worrying is as effective as trying to solve an algebra-equation by chewing bubblegum".
[Buz Lurman - Sunscreen]

Men jag vill såååå gärna komma in på den utbildningen... jag bara vill!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0