Mama I'm com... eh, näe

Nej, jag ska inte åka hem, däremot ska kära mor komma hit! Åh va kul det ska bli :-) Så den 14/6 kommer mamma hit :-)

Praktiken idag har gått väldigt bra iaf! Jag ägnade större delen av dagen åt att städa stallet, grovmockade alla boxar (12 st), fyllde på med torv, sopade överallt och  pysslade lite i sadelkammaren. Vi har iaf kommit fram till att jag ska jobba 7.30-14, 4 dagar i veckan. Ledig fredagar. Tycker jag känns riktigt bra :-) 6h per dag är riktigt lagomt, och man gråter ju inte direkt över att vara ledig på fredagar :-) Efterhand ska vi öka med timmar, men inte förrän om några veckor. Jag tror det här kommer bli en riktigt härlig sommar.. :-)

Kommentarer
Postat av: Eva

Hej min vän! Länge sedan jag skrev nåt här, och på min egen blogg dessutom.. Kanske det blir mer sånt till semestern när jag har mer tid och inte är så trött... Vad härligt att David äntligen kommer hem nu, det var på tiden!
Åh, jag håller med dig om den "Skånska fjanten". Tala om publikfrieri.. Det han kunde var ju att prata skånska.. suck!! Men det går säkert bra för Landslide på annat håll, det hoppas jag verkligen!
Lycka till på din praktik nu!! Jag ska tvätta håret på Clara nu.. =o)
KRAAM från Moster!

2007-05-29 @ 19:05:34
Postat av: Mli

Svar: När jag skrev flytta datorn menade jag att byta plats på den i lägenheten när jag möblerar om och så. När jag ska se film på datorn är den inte heller så praktisk. Men det finns ju alltid fördelar med att ha en stationär. Ja jag har funderat på det där med laptops...finns det några som inte blir glödheta efter 5 min? kraam

2007-05-30 @ 00:26:24
URL: http://crazyhappy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0