Snart, snart, snaaart

Snart är det fredag, och då får jag äntligen träffa min underbara David igen. Jag saknar honom så mkt, och ju närmare fredagen kommer desto mer längtar jag efter honom. Men tiden har gått rätt fort ändå, det är snart 1,5 månad sedan han åkte, självklart känns det som att han varit borta en evighet, men evigheten har ändå gått snabbare än vad jag trodde den skulle göra.

Jepp.

Jag ska få låna Davids föräldrars bil när jag ska hämta honom iaf. Jag vet inte än om jag ska åka själv och hämta honom eller om någon av föräldrarna, troligt Gittan isf, ska följa med. Jag är väl lite delad. På ett sätt är det ju kul med sällskap när man åker, men å andra sidan så vill jag väldigt gärna ha honom för mig själv nu när han äntligen kommer hem... :-) Så, egoisten i mig vill åka själv, men vill Gittan och/eller Anders följa med upp så får dom ju självklart göra det! Det är deras bil, och deras son med för den delen.. :-)



Vad händer imorn gå? Tja jag har egentligen inget planerat förutom ett besök till kuratorn. Men jag måste nog ta mig i kragen och göra en storstädning här hemma, speciellt som detta är min sista "lediga" dag innan praktiken!

Praktiken ja, shit vad kul det ska bli... :-) Måste dock skaffa mig ett regnställ, för att jobba utomhus en sommar kommer garanterat innehålla ett antal regniga dagar.. :-) Det finns visserligen väldigt mkt att göra som är under tak (han visade mig ungefär vart jag kommer hålla till, vad som ska göras osv), men sedan är det ju även sånt som att klippa gräs, kolla hagarna (herregud vad jag kommer få gå!), måla ridbana och annat. Och jag ska även få lära mig köra traktor! Det ni ;-) Den här praktiken kommer bli rolig! Det enda som känns jobbigt är resorna, att det tar en timme dit med buss. Lite drygt, men va tusan... Vad gör man inte för ett roligt "sommarjobb" :-)

Nu ska jag göra mina ärenden i badrummet, och sedan ska jag hoppa i säng.

Haha just det, jag kom på främsta anledningen till att städningen behövs - jag hittar inte min bankdosa och nu har pengarna kommit in och det är dags att betala för sig. Heja mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0