Städdagen

Det vart inte direkt något städat för mig idag. Mina handleder har bestämt sig för strejk, förhoppningsvis blir dom piggare snart. Har haft så sjukt ont den senaste tiden. Jag ska inte leka oskyldig, jag vet att en av anledningarna är alla sms jag skriver dag ut och dag in, jag håller nämligen telefonen väldigt o-ergonomiskt. Vet dock inget bättre sätt att hålla den. Allra värst är det när jag ligger i sängen och ska skriva med en hand. Aj aj aj, smärta smärta. Men jag har heller ingen lust att säga till David "Du, nu hörs vi inte på ett tag för jag går på mobilfri diet en stund nu framöver". Killen är i Kanada, det är väl klart som tusan att jag vill hålla kontakten. Har dock svårt att tro att sms-andet är enda anledningen till mitt ont. Svårt att säga.

Nu ska jag iaf åka iväg till scouterna, för första gången på en evighet känns det som. Slutspel och Sundsvall har kommit emellan, men nu är det alltså dags. Om en vecka är det läger som jag hoppas att jag ska kunna åka på, jag måste dock fixa en kattvakt till fredagen (Lägret är halva torsdag - fredag - halva lördag, så det behövs egenltigen bara en dags kattvakt) och kolla över om jag har utrustning så jag klarar mig. Har jag inte det så får det vara, jag har inte råd att lägga pengar på scoututrustning nu, tyvärr. Beställde nämligen kläder från Ellos med häromdagen, (inga dyra saker, men ändå) så det får räcka.

Jäjä, nu är det dags att röra på fläsket. Och apropå fläsk, undrar vad man ska äta till middag idag som jag glömt bort och alltså får äta när jag kommer hem? Och apropå fläsk (2), imorn blir det träning igen. Booya!

Kommentarer
Postat av: Emma

Visa kläderna på MSN sen när du e hemma!

2007-05-10 @ 21:24:24
URL: http://hayes.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0