Trött som en... jag-vet-inte-vad

Jag ska börja med att göra er besvikna (?). Det blev inga bilder på festen eftersom batterierna i kameran dog dirkekt när jag kommit dit och skulle ta första bilden. Typiskt eller what? Börjar bli lite less att inte min kamera varnar innan batterierna tar slut.

I övrigt.. vad kan man säga... En trevlig tillställning, väldigt mycket god mat, emelies kladdkaka-efterrätt var helt klart höjdpunkten. Måste nog lära mig att göra kladdkaka snart, man kan tycka att det är på tiden. Fel låt vann i ESC, jag röstade på Ungern som hade nån blues-låt. Men det var alltså den "lesbiska kampsången" som vann. Jaja, hellre det än dom där fjantarna som såg ut som discokulor. Okej, att schlagern förändras med tiden, men nu verkar det bara blir mer och mer oseriöst. Snart är det inte värt att titta på längre.

Nån utgång blev det inte ikväll. Folket blev för trötta efter schlagern, och själv slutade jag dricka när jag fattade att det inte skulle bli nån utgång. Det mesta har jag mao kvar. Jag kan ju erkänna att jag blev besviken, det hör lixom till att gå ut på krogen efter schlagern. Minns när vi varit ute i Sundsvall och skakade rumpan till gamla dängor denna kvällen, tidigare år.. :-) När jag satt på bussen genom stan på vägen hem nu såg jag hur mkt folk som var ute, och jag kände mig bara mer besviken. Hade verkligen varit kul att vara ute ikväll, speciellt som jag inte haft nån "riktig" utekväll i Jönköping än, efter snart 1,5 år! Wellwell, ur ekonomisk synvinkel så var det ju bra, men inte ur humörsynpunkt..

Nu ska jag bara höra av mig lite snabbt till min älskade, sedan blir det pang direkt sova. Såå trött, fattar inte ens att jag orkat blogga. Varför gjorde jag det egentligen? Knas... Jag hade ju kunnat sova redan...

Snark

Kommentarer
Postat av: Emma

Trist när du var peppad :(

2007-05-13 @ 16:16:12
URL: http://hayes.webblogg.se
Postat av: Kamilla

Vadå Knas? Vad har jag gjort? ;)

2007-05-13 @ 18:31:06
Postat av: TinaZ

Haha, discokulor. De likande på något vis Teletubbies (stavas det så?). Gräsliga var de iaf.

2007-05-13 @ 19:04:07
URL: http://TinaZ.bloggagratis.se
Postat av: Madde

Schlagerfestivalen känns bara mer och mer urvattnad... trist :S

2007-05-13 @ 21:23:16
URL: http://maddix.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0