Dagens skratt...

... kom för ovanlighetens skull inte från någon av pappas störda mail. Inte enbart, i alla fall. Ska dock inte gå in på det mer än så, för jag har lovat att uppföra mig.

Magen beter sig mkt bättre nu, om någon undrade. Jag har inte blödit ngt sen lördagkvällen, och jag har knappt haft ont i magen alls. Lite igår bara, men inget idag. Såå otroligt skönt! Blir inget återbesök innan Sundsvall heller, utan vi avvaktar tills efteråt. Det blir säkert bra. Jag gråter ju inte om jag slipper den undersökningen heller förstås. Huua..

Snart är det dags att åka norröver! På onsdagmorgon åker vi, jag längtar! Inte efter själva bilresan kanske, men efter destinationen, och allt som finns där uppe :-) Vi har inte gjort upp några direkta planer, utan det känns mest som att vi gör det som faller oss in. Men vad har vi planerat då? För några få planer finns ju förstås.

+ Umgås med familjen! Träffa både föräldrar, syskon, gärna mostrar och farmor förstås. Även inneboenden och husdjur ska träffas, hihi.
+ TÄVLA! Jag ska rida Diana i Hubertusdressyren på fredag, LÄNGTAR! Blir nog LB:1, funderade på LA:1, men det känns.. äh, lättare att lära sig LB:1 ;-)
+ Troligtvis rida Diana fler gånger. En gång räcker ju knappast.. :-)
+ HOCKEY! Jag och Joanna (och kanske David?) ska åka till Övik och se Modo - Linköping :-)) Heja Modo!
+ David ska eventuellt va på "grabbkväll" med Mange och hans medarbetare, eller vad man ska säga, på lördag. De ska kolla på sport, spela tv-spel och dricka öl :-) Blir säkert skoj för dem!
+ Träffa brudarna och kanske äta en bit god mat :-)
+ Landslide har spelning som förband för Elin Sigvardsson! Får syrran loss biljetter till mig och David så blir det en musikalisk torsdag!

Nåt mer? Troligtvis, men jag kommer inte på just nu. Kan ju vara skönt att ha nån ledig kväll med.. :-) Ska iaf bo hos Mor och Leif, blir nog trevligt tror jag!
Nu ska jag kolla klart på Pokerfejs, tror jag äntligen fattat hur det funkar. Sen ska jag dra sladden bort till TV:n så jag kan ligga i sängen och kolla på TV. Just nu kollar jag ju på projektorn... Me like.. :-) Fast man får lite ont i nacken om man inte ligger bakåtlutad och tittar. Men men. Gött med stor bild iaf!

Wellwell, good night people.


Kommentarer
Postat av: Joanna

Oj vilken tid är tävlingen på fredag då=)

2007-10-30 @ 07:30:43
Postat av: Erika

Tävlingen börjar kl 18 som jag fattat det, så jag är väl där vid ... 12 på dan? Hihih, just kidding. Men jag är nog där i väldigt god tid iaf, jag ska KNOPPA har jag bestämt! :-D

2007-10-30 @ 10:33:39
Postat av: Joanna

aha, man kanske kommer och kollar då

2007-10-30 @ 14:45:05
Postat av: Erika

Det tycker jag definitivt du ska göra... :-)

2007-10-30 @ 21:15:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0