Derbydags!

Lite elak kanske, men det är väl så det är nu i derbytider...? ;-)Tre killar som var nere i Saudiarabien på jobb satt en kväll och groggade och snackade hockey.
Det visade sig att den första höll på Brynäs, den andra på Timrå och den tredje var MODOsupporter. Diskussionens vågor gick höga ju mer alkohol dom fick i kroppen.
Hur det var så anlände efter ett tag polisen och dom tre blev arresterade för att ha druckit alkohol offentligt, vilket är strängeligen förbjudet i Saudiarabien.
Alla tre dömdes till 10st piskrapp, att verkställas på torget dan därpå.

Nästa morgon fördes dom alla tre upp till torget, där mycket folk hade samlats och även kungen var närvarande för att bevittna när piskstraffet verkställdes. Dom fick för kungen berätta sin historia om varför dom hade blivit arresterade.

- Eftersom det är min födelsedag idag så skall ni alla tre få en önskning uppfylld, dock inte att straffet ej verkställs, det måste verkställas enligt vår lag, sa kungen.
Brynäsar´n, som stod först att bli piskad, såg den omänskligt stora mannen som höll i piskan, såg sig desperat omkring på torget och upptäckte en torgförsäljare som sålde vete i jutesäckar.
- Jag vill att ni knyter fast en säck på ryggen som skydd, sa brynäsar´n Mannen med piskan flinade. Om han från början hade tänkt slå lite varsamt på västerlänningarna så var dom tankarna som bortblåsta nu.
Svoosch ! Efter tre rapp var säcken strimlad och resterande sju piskades hårdare och hårdare in i ryggen på brynäsar´n. Kraftigt blödande fick han ledas därifrån.
Timråsupportern såg på det hela med fasa. Nu var det nämligen hans tur.
Men han tänkte att mannen som piskar kan inte vara hur stark som helst, dessutom hade han ju slagit tio rapp redan.
- Jag vill att ni knyter fast två säckar på min rygg, sa han, förvissad om att det skulle räcka som skydd. Då hade han inte räknat med "piskmannen" som vart närmast förolämpad och han såg naturligtvis utmaningen i det hela.
Svooooooosch ! ! ! ! Mannen slog det hårdaste han någonsin gjort, efter två rapp så hängde bara repen kvar runt Timråsupportern som sedan fick ta emot dom åtta hårdaste slag som "piskaren" någonsin slagit. Medvetslös bars han därifrån.

När det var dags för MODOkillen så sa kungen:
- Du berättade att du håller på MODO Hockey. Det är en mycket fin klubb och även min far, den gamle kungen, hade MODO som sitt favoritlag.
Därför skall du få två önskningar.
Blixtsnabbt svarade MODOsupportern: - Då vill jag att ni ökar från 10 till 40 rapp.
Det gick ett sus över hela torget. Aldrig hade dom sett en man som var så modig.
Mannen med piskan trodde inte sina öron. Hur vågade någon utmana honom på detta sättet? Han lovade sig själv att slå som aldrig förr.
Kungen svarade lugnt: - Det skall vi ordna. 40 rapp. Vad är din andra önskning?
Lika snabbt kom det igen:

- JAG VILL ATT NI KNYTER FAST TIMRÅ-SUPPORTERN PÅ RYGGEN !

Kommentarer
Postat av: Magnus W

LOOOL 4-1 haha

2007-10-02 @ 00:08:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0