I feel pain!

Aj, aj, aj! Det är de första ord som jag kan tänka mig att uttala just nu.

Idag har alltså ungdomarna fortsatt sin resa, och är väl troligtvis framme i Arvika sen någon/några timmar tillbaka. De följde med mig till skolan imorse, och Emma fick prata med vår ridlärare, vår lärare i hästhantering, samt vår "mattant". Verkar som hon blev intresserad iaf! Vore ju väldigt kul om hon oxå flyttade ner hit, även om det nu "bara" skulle bli för två år.. =) David kom iaf och hämtade ungdomarna vid lunch, och skjutsade dom till resecentrum. Själv hade jag lektion fram till 15.30.

Fick skjuts med Maria hem efter skolan.Ca en timme senare plockade hon upp mig igen, och så åkte vi iväg mot stallet. Fast innan vi åkte dit så blev det en tur ner till stan, Ekohallen och Charlies, för att hitta några bett och ett shettisträns. Betten hittade vi, men shettisträns blev vi utan. Sen vart det stallet iaf. Lallade runt ett par timmar utan något direkt vettigt att göra, och sedan vid 20 skulle jag rida.

Red Van Damme igen, precis som förra veckan. Gick inte fullt lika bra denna gången, jag tror själv att det berodde på en lite stressad framridning. Maria hade lite bråttom med att starta övningarna, och man vill ju gärna vara fröken till lags, oavsett hon är klasskamrat eller ej. Vi började med att träna bakdelsvändningar, det gick rätt bra, det är trots allt något han inte gjort (åtminstone inte under sin tid på Vissmålen) tidigare. Efter en stund skulle vi träna galoppombyten över bom. Van Damme ville inte ens fatta galopp normalt, så jag red mest runt och såg dum ut. Till slut fick jag till en bra fattning, red en volt, red an mot bomen, skulle sakta av till skritt, och mitt i avsaktningen, PANG! Kände hur det bara small till i ljumsken på mig. Fy fnnnnnnn va ont det gjorde! Försökte mig på en ny fattning efter bommen, men det gick ju inte. Delvis för att Dammen inte ville, och delvis för att jag med min nyskadade ljumske inte klarade av att driva ordentligt. Jag lade ner, avslutade honom och skrittade sedan runt medans de andra avslutade lektionen. Resten av kvällen har jag haltat fram, skiiiitkul... Eller inte.

Nu ska jag hoppa i säng. Kommer vara stel och öm imorn, det kan jag väl nästan lova. Brukar bli så. Hur som helst så ska det blir skönt att ÄNTLIGEN få sova i min egen säng igen :-) Har längtat efter det. Men det har funkat med soffan med, förstås.

Imorn ska Lena S hålla lektion på förmiddagen, och på eftermiddagen har vi pedagogik och ska börja läsa om olika pedagoger. Hmm.. På fredag är det en annan av oss i klassen som ska hålla lektion, och sedan är det helg igen. Om jag vill (och kan) så får jag vara med på dressyrträning på lördag, men det återstår väl att se hur ljumsken mår då. Vore ju ändå kul med en ren dressyrträning med inte lika många ekipage att hålla koll på. Och jag har ju dessutom lärt mig min uppvärmningsläxa.. :-)

Nej, måste sova nu! Har inte blivit jättemkt av den varan de senaste dagarna, men det gör inget.. Har haft mkt kul ändå :-)

Nu är det dock natti, natti!

Kommentarer
Postat av: Mor

Hm, med uppvärmningsläxa antar jag att du menar uppvärmning inför ridningen, låter vettigt i så fall, så gör man ju i andra idrotter också va? Hoppas det går över nu då, lät trevligt med dressyren tycker jag! (Stretcha efteråt också! (Jaja, jag vet, morsan är igång igen!) Kram

2007-09-14 @ 10:22:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0