Jag funderar...

Än så länge så har jag varit inaktiv i både scout och kör. Nu i höst alltså. Jag har tyvärr en känsla av att det inte blir så mkt scout för mig fortsättningsvis heller. Delvis för att det är ganska besvärligt att ta sig dit (David kan som mest vara med varannan vecka), det är långt för mig att åka från Tenhult, och om sanningen ska fram så har jag väl inte världens största motivation heller. Sorgligt men sant. Det är kul när jag väl är där, men jag har svårt att hitta motivationen till att faktiskt ta mig dit. Och ju mer omotiverad man är, desto fler hinder hittar man.

Sedan så har jag ju faktiskt inte vetat när min kör börjat med sina övningar igen. Kollade nu på nätet, och den började för några veckor sedan. MEN, nytt för i år är att Adoremus fått tillbaka sin ordinare körledare Karin, och att de bara övar varannan vecka! Det gillar jag inte... Jag vill se fram emot kören varje vecka! Tittade runt lite, och såg att Österängskyrkans gospelkör Xenia (som vi hade vårkonsert tillsammans med) har övningar varje tisdag, med "våran" körledare Maria. Och sedan hittade jag en annan kör som lockar, och den är just på torsdagar (scoutdagen alltså, vilket är ännu en anledning till att scout-motivationen avtar). Så här stog det på informationssidan:

Cantilena Torsdagar kl 19.30-21.00
Damkören med tjejer mitt i livet, som sjunger jazz, gospel och traditionell kyrkomusik. Medverkar bland annat i gudstjänster och gör egna konserter.

Jag tycker det låter bra! Jazz och gospel låter intressant, och eftersom det ju faktiskt är en kyrkokör så hör ju kyrkomusik till. Men det behöver inte vara ngt negativt, kyrkomusik är ofta härlig stämningsfull musik, speciellt när det är körer som sjunger.

Aja, det tål att tänkas på. Men jag tror jag ska åka till Österängskyrkan imorn och kolla in Xenia. Om jag hinner, vi ska troligtvis till Klämmestorp och kolla på nybörjarlektion imorn med. Måste kolla kalendern.. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0