Nu vart det krångligare

Det sket sig lite i planeringen. Tror jag iaf. Det visar sig att Dennis kommer till Jönköping samma vecka som vi planerat att åka uppåt. Känns lite trist. Jag har nämligen en stark känsla av att David hellre stannar här om Dennis kommer hem. Väldigt förståeligt, självklart! Men det hade varit kul om han hade följt med upp till sundsvall med.

-- Toapaus --

Okej, det blev lite mer än en toapaus. Det blev ett samtal med David och det blev lite film. Nu har jag försökt ta kort på mig i min senaste "outfit" (tydligen så ser jag relativt vuxen ut?) men fick inte till ett enda vettigt kort. Min kamera är ju mobbad. Tror att David har med sig sin till jobbet, för jag hittar den inte här hemma iaf.

Jaja, hur som helst.

Kollade på Greys Anatomy tidigare, första avsnittet på säsong 4! Gissa om jag längtat. Och gissa om det var lika ?bra som alltid? Oh yes... :-) En vecka till nästa avsnitt ;-)

Imorgon ska jag och David gå till Atlantis Spa. Har bokat massage till oss båda, 25 minuter var. David fick sin i födelsedagspresent, och jag bokade en tid åt mig själv med. Och just nu är jag väldigt glad att jag bokade åt mig med, för jag känner mig rejält spänd i axlarna och runt skuldrorna. Ska bli skönt med massage och lite bubbelbad imorn alltså... :-)

Nu är det däremot destination säng. David kommer väl hem om någon/några timmar, har en känsla av att jag lär sova då. Är rätt så trött. Så, gonatt!

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag vill se kort :)

2007-09-29 @ 14:05:29
URL: http://twentysomething.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0