Ute i god tid

Vecka 2, år 2008 ska vi bliviande ridskolepedagoger ut på LIA - Lärande i arbete. Vi ska vara på två olika ställen, en ridskola och en förskola/fritidshem. Själv är jag ute i god tid och har redan fixat en praktikplats på Jönköpings Fältrittklubb. Känns rätt skönt eftersom vi skulle vara på "största möjliga ridskola", och JFK är störst i Jönköping. Jag har helt enkelt inte råd att flytta på mig, skulle jag ha praktiken i Sundsvall så skulle jag ju fortfarande ha saker att betala här hemma, och dessutom har jag ju både pojkvän och katter här. Jag åker hem över jul, och sedan tillbaka ner lagomt till praktiken. Om jag ska vara i Sundsvall över nyår har jag dock inte bestämt än, det återstår att se. Men åtminstone jul.

Den andra platsen har jag inte kollat upp än, men jag vet vart jag ska söka, och det är skolan som ligger ca 15 m från mitt hus =) Varför inte lixom, jag gillar ju att sova så länge jag bara får... ;-)

Imorn kommer syrran. Jag måste tvätta och städa innan des, men det gör jag inte ikväll. Det får bli imorn. De lär ändå inte komma förrän framåt eftermiddagen, så det känns rätt lugnt. Det ska bli kul iaf =) Vi ska eventuellt åka ner till Gällstad, till Lager 157. Att shoppa billiga märkeskläder tror jag kan passa lillasyster =)

Nu ska jag fortsätta glo på TV. Adjöken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0