It's gonna be a long day...

Hade egentligen ställt väckarklockan på 6:45, men jag vaknade kl 6 och var pigg, så då kändes det lixom inte som nån mening att sova vidare. Nu däremot, är jag skittrött. Jag är helt enkelt ingen morgonmänniska.

Ja, den här dagen kommer som sagt att bli aslång. Skolan börjar klockan 8:15, och vi har lektion till 15:30. Här har vi sedan 1,5 timmes "håltimme", klassen ska nämligen samlas på Vissmålen klockan 17:00 för att kolla på riktiga lektioner med riktiga barn. Det är alltså Anne och Maria i klassen som är instruktörer för onsdagsgrupperna på Vissmålen, så då tyckte Ulla att det var perfekt att vi kunde kolla på 4 lektioner i rad en onsdagkväll... Obligatoriskt, givetvis. Själv hinner jag då inte hem på den här 1,5 timmen, utan får åka direkt till Vissmålen. Det är jag iofs inte ensam om, Madde och Johanna som åker från Vetlanda-trakten lär nog inte heller åka hem emellan. Inte Anne heller misstänker jag.

Nåja. Sedan håller lektionerna alltså på tills klockan 21:00 ikväll. Sen då? Jo, eftersom David jobbar så tar jag mig inte riktigt hem. Det blir till att gå, sist jag gick tog det 45 minuter. Fast då hade jag å andra sidan inte varit på fötterna hela dagen redan... Är jag hemma före kl 22:00 ikväll så kan jag ju vara lycklig. Gaah, har ingen riktig lust med den här dagen. Speciellt inte ekonomi-lektionen...Urk.


Nu: snabb frukost och nedpackning av skolmaterial och middag. Tur att jag var förutseende och lagade mat igårkväll. Heja mig.

Kommentarer
Postat av: Mor

Oj, livet som student är tufft märker jag...! Tur att det handlar om hästar o inte astrofysik eller nåt! Blir det nåt Sundsvall förresten? Kram

2008-04-23 @ 07:57:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0