Men vad vet du om mig, egentligen??

Tröttnade på den här dagen redan tidigt imorse. Kom till skolan och fick höra att Vissmålens nuvarande hemsideansvarige anser att om jag ska ta över hemsidan så måste allt jag skriver korrekturläsas. Och som om inte det vore nog så hade hon även skrivit något i stil med att om jag representerade genomsnittet på utbildningens nivå så har nivån sjunkit betydligt sedan hon gick ut för ett år sedan. Detta, och säkert en hel del mer, hade hon skrivit i ett mail till Vissmålens ordförande.

Man va fan vet hon om mig då?? Blir så jäkla irriterad. Nej, jag har inte skrivit gramatiskt korrekt och jag har inte brytt mig om stavning när jag mailat till henne, för hon skriver ändå om alltid man skickar in, som ska till hemsidan. Inklusive min egen presentation om mig själv. Och självklart skriver jag på ett annat sätt om jag skriver dokument som ska in till skolan, hur fasen kan hon döma mina skolkunskaper eller nivån på utbildningen efter mail jag skickat till henne?! God damnit... Jag blir äckligt irriterad. Har inte alls nån lust att träffa människan, men om jag nu får förtroende av styrelsen att ta över hemsidan så har jag inte så mkt val.

Hur som helst så verkar personal och styrelse på Vissmålen vara på min sida i det hela, och de tror inte att jag har några problem med att sköta hemsidan på ett bra sätt. Det känns ju iaf bra... Men jag stör mig som f*n på das brud... Morr...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0