Tröttsamt...

Jag är ingen hejare på att skriva rapporter och skit, jag har aldrig påstått det. Men nu är jag sjuuuuukt less på att skriva om varenda grej vi lämnar in... Det gäller inte bara mig, alla i klassen får skriva om precis allt. Jag fattar att det är så det går till på eftergymnasiala utbildningar, det är inte det jag gnäller över. Jag är bara så himla trött på att skriva om. Det känns ju knappt värt att lägga ner energi på första upplagan eftersom man ändå måste skriva om. Det tar så mycket tid och energi att göra varje uppgift två gånger. Och nej, vi slarvar inte första gångerna, vi gör det allra bästa vi kan. Vissa är förstås mer vana än andra, och jag räknar faktiskt mig själv till en av de vana eftersom jag sett hur vissa andra i klassen skriver. Sen finns det iofs de som skriver betydligt bättre än vad jag gör med. Aja. Skit samma.

Sitter och förbannar mitt och Lollos pedagog-arbete just nu. Står "skriv om" på nästan varenda jä*la punkt. Blir så irriterad bara jag tittar på det så jag har redan lagt ner. Ska även skriva om en års-lektionsplanering vi gjort som grupparbete, och en av LIA-rapporterna (alla i klassen ska skriva om en LIA-rapport). Utöver detta ska vi även skriva rapport om ytterligare en pedagog samt det fantastiska examensarbetet. Vilken tur att vi har hela två veckor på oss! Och detta är bara pedagogik-kursen... Hallelulja...

Just nu känns det bara så himla omöjligt. Och det värsta är att varenda grej är grupparbeten! Så man kan lixom inte sitta hemma på kammaren till klockan xx:xx, utan vi måste sitta på skolan eller träffas när hela grupperna kan. Vilket är typ aldrig. Vi går i skolan 08:15 - 15:45 varje dag utom fredagar då vi slutar 11:45. Men det finns verkligen inte mycket tid över till självstudier, förutom kvällar då.

Åhhhhh jag känner att jag bara gnäller nu, men det skiter jag i. Jag måste få gnälla, jag måste få ur mig skiten. Annars kanske jag råkar klämma in det i nån rapport nånstans, under diskussionen kanske ;-P Fast vad gör väl det om jag ändå måste skriva om det.....   :-O

Kommentarer
Postat av: Emma

men varför måste ni skriva om? Alltså bara språkligt eller innehållet också?

2008-04-28 @ 22:25:10
URL: http://twentysomething.webblogg.se
Postat av: Erika

Det är väl både och. Det är väl mest att vi skriver för kortfattat tror jag. Eller så skriver vi för tjusiga meningar. Eller så förenklar vi för mycket. Eller så har vi syftningsfel. Eller så är det nånting annat. Eller så är det allt på samma gång.

2008-04-29 @ 11:55:36
Postat av: Kamilla

Alltså. Jag behövde typ aldrig skriva om på min eftergymnasiala utbildning. Jag tänkte alltid att "äh, skitsamma, jag lämnar in det här och så får jag väl komplettera"...men det var ytterst sällan de krävde några kompletteringar. Dina lärare måste vara överkinkiga. Eller också är ni alla överslarviga. ;)

2008-05-02 @ 12:48:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0