Vatten, vatten...

Efter att ha varit webmaster i ... knappt 2,5 timme, så börjar jag undra om jag inte tagit mig vatten över huvudet. Just nu känns det mest bara hopplöst omöjligt! Jag vet, urfånigt att "ge upp" så snabbt, men jag har inte gett upp. Jag väntar på vägledning från webhotellet. Att ändra sidorna är ju inga problem, hemsidan är jättebra - på min dator. Jag fattar bara inte hur man får ut den på internet. Och det är ju där den ska vara bra. Nåja, får väl vänta på "vägledningen" så får vi väl se sen. Hur svårt kan det vara lixom? Och har man väl gjort det en gång så borde det väl bara rinna på nästa gång. Heja mig!

Sitter för övrigt och kollar på "So you think you can dance Skandinavien" just nu. Jag fattar verkligen inte vad danskarna säger!! Norska, mjo, fattar det väl sådär. Och svenska är såklart inget problem. Men danska?! Det går ju bara inte att förstå. Ett riktigt mummel som är nån blandning mellan äcklig skånska och tyska... I don't like.

Nåväl. Borde väl försöka sova. Med betoning på försöka. Är heltäppt i näsan och nässprayen är väl i princip slut. Är dock ledig imorn, så det är väl inte hela världen om jag sover dåligt en natt. Men jag gillar ju att sova. Och självklart vill jag kunna sova ut när jag väl är ledig.

[Paus]

Men, men, men...
Öhh.. En av sidorna som jag uppdaterat har visst reagerat! Coolt. Jag verkar inte vara så dum som jag tror. Va bra!

Kommentarer
Postat av: Sara

Hörrudu inte säga något dumt om danskan!

2008-04-10 @ 23:44:48
URL: http://sarakjellkvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0