Motsträvigt...

Jag måste verkligen diska, men jag har veeeeerkligen ingen lust. Jag har inga rena tallrikar, inga rena bestick (har iofs inte så många bestick), ingen ren kastrull och ingen ren stekpanna. Glas och assietter har jag däremot hur mkt som helst av. Så, jag måste verkligen diska. Känns som att det blir nåt så nyttigt som nudlar idag. Eller kanske makaroner med grillkrydda, det är ju gott. Stackars mage.

Vad gör jag istället för att diska då? Ptja, jag sitter och skriver på en LIA-uppgift om Hästen som biologisk varelse. Har dock fastnat lite på den andra uppgiften om "Ridskolehästarnas muskulatur och hållbarhet". Vi är ju ändå 3 personer som har LIA på samma ställe, så det känns ju lite dumt om jag skriver "ridskolahästarna var bra musklade och har en god hållbarhet" (fast lite mer utvecklat) och så kanske de två andra (som ju har LIA samtidigt) skriver "Ridskolehästarna var väldigt dåligt musklade och deras hållbarhet är inte bra". Typ. Jag är inte så bra på det där med muskulatur och hållbarhet. Får väl gå vidare till nästa punkt: Anläggningen. Eller så får jag helt enkelt se mig besegrad och ta itu med disken. Det är kanske det bästa. Jag har hört att man tänker bättre med mat i magen.

Förresten så hade jag min första dag som 4H-gårdsassistent igår. Med lön! Tjoho! Hade alla fyra grupperna själv, fast i den sista gruppen var det bara en elev, haha. Men jag gick ju på promenad med grupperna bara, så det spelade ju egentligen ingen roll hur många elever jag hade. Promenerade ändå. Så det vart 4 st 20-minuterspromenader i lera! Nåja, det var trevligt.. :-)

Dagens bästa:

Elvira 6år ropar till sin kusin: Chelsea, visst är hästbajs äckligt?!
Chelsea, 7 år svarar: Jaaaaaa... fast det är bra för miljön!

Sådeså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0