Utmaning!

Utmanad av: Emma

Regler

Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg där den svarar på frågorna. I slutet av inlägget utmanar bloggaren nya personer.

Vad gjorde du för tio år sedan?
Tio år sedan var alltså -98... Ptja, lallade runt på högstadiet, tränade friidrott och gick på basket, typ :-)

Vad gjorde du för ett år sedan?
Jag var sjukskriven för depression, så jag var mest hemma, hos kuratorn eller med David

Fem snask du gillar?
Hum hum. Alltså, chips, popcorn och salta/chilinötter funkar ju för det mesta. Det måste väl räknas som snask? Rollo är oxå hemskt gott och mjölkchoklad kan ju slinka ner ibland med.

Fem sånger du kan hela texten utantill?
Oj, kan nog rätt många egentligen. Har haft lätt för att lära mig texter ända sen jag var liten. Jag kommer fortfarande ihåg sånger vi lärde oss på lågstadiet. Sen ligger det fortfarande sånger som man lärt sig till kören o sånt med. Undra på att jag har svårt att få plats med ny information ;-)

Vad skulle du göra om du var miljonär?
Betala av skulder och lån först och främst. Sen skulle jag nog skaffa mig en gård och bosätta mig där och ha djur och bara må gott :-)

Tre dåliga vanor?
Eh.. jaa, jag diskar ju sällan förrän det är helt slut på bestick. Soppåsen hinner oftast bli full både en och två gånger innan jag orkar gå ut med den (fast ofta så hinner det bli två eller tre påsar med.. haha). Sen är ju mitt sockermissbruk min allra största dåliga vana...

Fem saker du gillar att göra?
Sjunga, rida, hålla lektioner, träffa familj, vänner och pojkvän (fast sundsvallsfolket träffar man ju förstås alldeles för sällan..) och så gillar jag faktiskt skolan med :-)

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa?
Sånna där konstiga lila-svart-rutiga kläder. Strumpbyxor, sånna där nät-aktiga. Lila pälsjacka, såg en sån på en kvinna häromdagen. Huuua. Sen skulle det nog inte falla mig in att ta på mig sånna kläder som de har på stora modevisningar, hahahaha. Det var fyra saker va? Femte då? Ja, en sån där kjol som slutar i rumpvecket typ.

Fyra favoritsaker?
Datorn, mikron (hur skulle jag kunna leva utan den?) ... Öhh.. ska det vara så svårt att komma på två saker till? Nåja, drar väl till med tv:n och digitalboxen då? För djur räknas inte som saker va? :-)

Personer jag utmanar:
Har faktiskt inget att utmana. Känns som ingen skulle anta min utmaning ändå. Men om någon gör en sån här lista så säg till mig så jag får läsa ;-)

Kommentarer
Postat av: Emma

lila-svart-rutiga kläder? :)

2008-02-03 @ 15:22:51
URL: http://twentysomething.webblogg.se
Postat av: Erika

Jaa, men sånna som alternativa ungdomar har. Typ

2008-02-03 @ 15:50:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0