Det där var ju lite pinsamt...

Har precis varit på Birsta och inhandlat födelsedagspresenter. Såg att de hade en tävling där förstapriset var ett körkort (alltså teorilektioner, körlektioner o sånna saker). Kollade på frågorna man skulle svara på för att vara med i tävlingen och... Herregud, jag kunde väl knappt en enda?! Och jag ska ha körkort... Tur det inte var nån där :-P Fördelen med att shoppa på kvällen är att man i princip är helt ensam. Nä men visst, jag hade väl kunnat frågorna kanske, men jag skulle inte sätta mitt körkort på att jag skulle ha alla rätt. No sir... Skulle vara kul och köra lite Bonnies körskola och se hur mkt man kommer ihåg :-P

Praktiken går iaf mkt bra! Man blir ju mer och mer förtjust i barnen (nåja, många av dom iaf) ju längre tid som går, och nu är det ju helt plötsligt bara 2 dagar kvar! Onsdag och torsdag. Känns rätt tråkigt. Trivs på fritids. Men nästa LIA är ju förskola, och det blir säkert rätt kul det med. Idag har vi iaf promenerat iväg till en backe och åkt pulka. Så otroligt underbart väder och pudersnö på backen! Kan det bli bättre?! Blev riktigt sugen på att åka bräda... Hum. Men alltså, sånna här underbara dagar så längtar man ju faktiskt inte till våren. Det är lagomt kallt, inte kallt alls i solen, och snön är sådär perfekt bara. I'm loving it.

Nåja. Imorgon kommer David, och jag längtar verkligen :-) Känns som det var skitlänge sen vi träffades, fast det var ju "bara" 2 veckor sedan. Imorgon ska jag även åka till Emma M på födelsedagsfika, och hon ska få sin present :-) Therese får nog oxå sin present imorn. Hoppas det är nåt som går hem... Man vet ju aldrig :-)

Nu ska jag gå ner och kolla på House med mor... :-)
Tjillevippen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0