Det känns ju tråkigt...

Imorn åker Joanna och Mange tillbaka till Sundsvall. Känns astråkigt faktiskt, har varit helt underbart att ha dem här. Och inte bara för att de hade med sig GuitarHero ;-) Vi har väl egentligen inte gjort såå mkt, jag och Joanna har varit på Vissmålen och på JFK, vi har varit på A6, och vi har glott på TV och film. Det är väl typ det vi har gjort, hehe. Jo, Mange, David och Dennis har ju varit på bilmässan med. Och åkt lastbil.

Filmen vi hyrde förresten, Flickan i källaren (Dungeon Girl) var den sämsta filmen jag sett på väldigt länge. Har ni haft den känslan, att ni skäms inför gruppen för att ni hyrde/skaffade en så dålig film?! Den känslan var väldigt tydlig igår. Jag somnade dock ifrån eländet, så jag slapp lida.

Ikväll ska vi kolla på Hockeyhjärtan och eventuellt nån film, sen blir det väl sova relativt tidigt, gästerna åker redan tidigt imornbitti. Tråkmånsar. ;-P Men men, sånt är livet.

Nu ska jag var social lite till, kanske återkommer när sällskapet ska spela NHL, det är ingenting för mig, Tacka vet jag Guitar Hero, MÅSTE skaffa ett eget! :-P

Tjingling

Kommentarer
Postat av: emma

Vi råkade också hyra den..... vi stängde av efter första biten, åkte ner till videoteket och sa att det var nåt seriöst fel på filmen... "vadå funkar den inte?" sa han i kassan. "joo men den var ju värdelös.." sa vi, och så fick vi ta en annan :P

2008-04-08 @ 10:50:46
URL: http://conetti.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0