Varför är det så?

Nu är det ju som så att jag tycker att det kan vara småkul att träffa folk som jag surrat med på nätet. Sen kan man ju tycka vad man vill om det, det är inte det jag funderat på. Utan det är snarare så, att när jag pratat med nån, oavsett länge eller kort, men personen har åtminstone sett mig på bild, så "måste" jag ändå berätta för personen;

"Du, du vet om att jag är rätt stor va?"

Jag vet inte rktigt varför jag gör det. Nån slags försvarsmekanism kanske. Fast hittills är det ju ingen som klagat heller förstås. Nåja, inte rakt ut vid "träff-tillfället"iaf. Sen har man väl fått signaler ändå, fast ingen som varit direkt otrevlig eller så. Men det är väl kanske mest så att jag inte vill ge dem chansen heller riktigt. Chansen att säga "Herrejesus du var ju groteskt stor!" elle nåt i den stilen.

Men ändå. Det syns ju på mina bilder att jag nte är en liten flicka. Så jag borde ju kunna anta att folk som sett mig på bild förstår det. Fast så höga tankar har jag inte om folk. Så jag lär väl fortsätta förklara för eventuella offer hur det ligger till, för det är faktiskt så att storleken spelar roll, för de flesta. Varseig man vill eller inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0