Jävlar, de hittade mig!

Okej, det är väl sånt som man inte ska erkänna kanske. Men nu har Radiotjänst fått reda på att jag lever. Skit oxå. Nåja, får väl vara glad för tiden som gått, haha!

Ja igår var jag i härnösand iaf, skulle upp på DollarStore för att se om de hade några ramar som jag ville ha. Vilket de inte hade. Synd. Men jaja, man kan inte få allt man vill alla gånger. Passade på att göra två flugor på smällen så jag åkte hem till A och fick spela lite Guitar Hero 5 :) Bra spel, bra låtar! Jag satte 100% på hard på Johnny Cash-låten efter en omstart :P Fick konstiga blickar av A :-P När jag spelade samma låt på expert så fick jag bara 99%... Hahaha!

Nej men det var skoj. Alltid kul att fördriva tiden med lite spel och skitsnack. Sen att inte alla samtalsämnen är så himla trevliga alla gånger, det kan man ju inte göra så mkt åt. Man kan gilla läget, man kan hålla för öronen och blunda, och man kan gå därifrån. Just nu är jag inne på alternativ nummer ett, vi får väl se hur länge det håller i sig. Jag tror jag kommer landa på alternativ nummer tre så småningom, om jag känner mig själv rätt, men fram tills dess så gillar jag läget.. :)

Idag har jag varit på "myndighetsjakt" igen, har väl gått sådär får jag väl säga. Men ja, jag fortsätter väl slå huvudet i väggen tills det ger nåt resultat. Haha snacka om att det är ett återkommande tema i mitt liv just nu... :)

------------------------

"Why do I keep hitting myself in the head with a hammer?
- Because it feels so good when I stop."
[Greys Anatomy]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0