Anti-våldtäktskondom?

Såg en länk på aftonbladet förut, en relativt gammal nyhet men som tydligen blivit aktuell nu igen i samband med, och efter, fotbolls-VM. Det handlar alltså om anti-våldtäktskondomen med taggar. Det ska alltså handla om någon slags kondom som tjejen själv "stoppar upp" i musen, ungefär som en tampong. Med den skillnaden då, att denna "kondom" är formad ungefär som en kondom. Och med den skillnaden, att på insidan av denna "kondom", så finns det taggar, tänder, hullingar, eller vad man nu vill kalla dem. Dessa ska alltså ha den verkan, att när våldtäktsmannen stoppar in petter-niklas så hakar kondomen fast, och går då inte att ta av. Detta ska tydligtvis göra lite smått ont på mannen i fråga (med all rätt), och bara en läkare kan ta loss den, eftersom den bara fastnar ännu mer om karln själv försöker få av den.

Okej, tanken är ju god. För offerna alltså. Men det väcker ju en hel del frågetecken, precis som de flesta i kommentarerna till artikeln också tar upp.

- En våldtäkt är alltid en våldtäkt. Oavsett om mannen får en fälla på snoppen eller ej.
- Det ska visserligen vara så att våldtäktsmannen ska få svårt att tex gå med den där saken på staken (haha!), men kan det inte också bli så att han även blir bra mkt mer förbannad? Och vad händer med tjejen då?
- Det finns ingenting (förutom våldtäktsmannens eget tycke och smak) som förhindrar att han väljer nummer 2 istället. (Ja, jag menar rumpan)
- Männen KOMMER att komma på ett sätt att "komma runt problemet", så att säga. Det är ju bara en tidsfråga.

Sen finns det ju de där dumma frågetecknen med;


- Tänk om tjejen stoppar in den där inför en utekväll med kompisarna och glömmer att ta ut den när hon kommer hem till gubben? Men alltså... hur stor är sannolikheten att man GLÖMMER att man har en sån uppstoppad i underlivet?
- Det finns gott om hämdlyssna tjejer. Tänk om hon ringer upp sitt otrogna ex för en mysstund, stoppar upp den där och sen väntar på att han ska komma och sätta på henne. Men alltså... Ja, det finns hämdlystna tjejer, jag tror dock inte att detta kommer bli nån slags hämnd-trend.


Nåja.

Nej, jag tror inte att det här kommer bli nån hit. Jag har bara svårt att tänka mig det. Men vad vet jag, jag har ju haft fel förut.... Tror jag?

Kommentarer
Postat av: systern

HAHA! saw 18 :P Nej men fan vilken sjuk uppfinning. Det finns en film som handlar om en tjej som upptäcker att hon har ett monster i puppan som biter av snoppen på alla som stoppar in den där. Rätt kul film :P även gynekologens ringrar bet den av !

2010-07-24 @ 08:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0