Livet är fult, du är fager

Det var några dagar sen senast. Känns inte direkt som jag haft så mkt att skriva om heller.

Som jag skrev så var det en trevlig kväll på Casinot i fredags. En sak som fascinerar mig med dansband är att banden i princip undantagslöst är fantastiskt bra live. Då menar jag kanske inte fantastiskt bra som i "vilken scen-upplevelse!" utan med som i att de är extremt proffesionella, och de KAN faktiskt sjunga. Inga jäkla studiomixande som gör att det låter kanon på skiva och som en yland varg live. Finns allt för många sångare/sångerskor/band som verkligen inte alls kan göra ett liveframträdande utan att avslöja hur kassa de egentligen är. Men nej, tjejen (och killarna med för den delen, men det var ju mest tjejen man hörde) i Drifters imponerade på mig. Riktigt duktig! Jag gick ju dock hem rätt tidigt. Kände mig väl lite smått malplacerad, även om jag hade trevligt ändå.

Lördag. Jag gjorde inte ett skit. Faktiskt, inte ett smack. Ja okej, jag åkte på Ica Maxi och handlade, men annars ingenting annat. Bara satt hemma och gjorde ingenting. Gud så skönt det var.

Söndagen kom och det blev dags för jobb igen. Ringde väl på rätt bra, så man hade ju det man gjorde iaf. Var tänkt att jag skulle träffa ex-grannen på kvällen för en liten filmkväll, men han hade somnat på soffan så det blidde inget med det heller. Lika så skönt, jag var inte på så jättebra humör sen på kvällen. Allt kändes väl mer eller mindre piss, en riktig skitkväll. Beklagade mig lite för A, som finns där oavsett vad jag har för dumheter för mig. <3

Efter söndag kommer måndag. Ser ni, jag kan veckodagarna! Kors i taket, liksom. Ännu en arbetsdag. Samåkte med Ann-Sofie, alltid lika trevligt. Annars gick väl dan rätt bra, det ringde inte allt för mycket, bara att hoppas att resten av veckan fortsätter i samma stuk ;)

När jag kom hem sen så blev det lite privat-telefonerande. Nånstans där mitti så fick jag meddelande på msn av ordföranden i Lumberjacks som pustade ut efter att Lumberjacks hemsida blivit hackad. Det tog dock inte många minuter efter det pustandet som även forumet råkade illa ut... Jävla idioter! Fattar inte vad man får ut av att förstöra för andra, vad finns det för nöje i det? Jag kan bara inte förstå... Forumet kom dock tillbaka lite senare. Nu ligger de nere igen, både lj och forumet, men de skulle visst byta webhotell till ngt säkrare idag, så förhoppningsvis kommer allt tillbaka som det var inom kort.

Idag då. Dagen D, typ. Uppe med tuppen och gjorde mig redo för min intervju hos konkurrenten. Åkte 7.40 och tänkte väl för en gångs skull att det borde räcka, jag hade dock inte räknat med morgontrafiken på E4:an i stan.... SUCK! Det var lite panik där för en stund, men som tur var så var jag på plats på kontoret före intervjuaren, så jag framstod som att jag var i tid ändå :) PUST! Jag som hatar att vara sen... Nåja. Intervjun gick väl hyfsat. Inte lika bra som Proffice-intervjun, men jag tycker jag gjorde det klart godkänt ändå. Kändes positivt. Ska få besked i eftermiddag, så vi får väl se vad som händer. Jag var nervös innan intervjun, och jag kan meddela att jag är mer nervös nu. Det är mkt som måste klaffa om det blir ett ja, och det är en verklighet att återgåt till om det blir ett nej.

Idag jobbar jag stängning. Det innebär att jag börjar 12:30 och slutar 21:15. Jag ska dock samåka med Ann-Sofie idag och eftersom hon börjar 12 så har jag erbjudit mig att åka lite tidigare. Så om 40 minuter ska jag plocka upp henne och så bär det av till "Härnta" igen. Ikväll ska jag dock inte åka hem, utan jag ska stanna hos A. Kommer bli en tillräckligt lång dag även utan att behöva lägga resetid hem ikväll med. Gud, jag är redan trött. Nåja. Förhoppningsvis kan man sova inatt då man slipper oron över jobbet (?) plus att jag oftast sover bättre där. Återstår väl bara att se om man får sällskap eller ej. Det visar sig.

Som vanligt när jag känner att jag inte har något alls att säga så blir det en novell liknande första kapitlet av en roman. Vet inte riktigt vad det säger om mig och mitt ordbajsande. Vi gör väl så här helt enkelt, jag avslutar genom att bjuda er dagens örongodis. Ni klickar på den logga vars lyssningsalternativ ni vill använda er av.

Njut!

Daniel Adams-Ray - Dum av dig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0