Nu drar rutinerna igång igen

Jaha, då var man tillbaka på jobbet idag då. Ja, inte just nu alltså, hur skulle det se ut... Men jag har varit där idag, menar jag alltså. Vi har haft en uppfräschningsutbildning på On Demand halva dagen, så det har gått riktigt snabbt. Inga direkta nyheter där heller, men det är ju aldrig fel att få lite nya tips och idéer till sina felsökningar.

Under kvällens senare del så var man ju givetvis tvungen att hålla koll på hockeyn mellan samtalen. Och hur mkt bättre kan det bli än att tvåla dit lillebror med 4-1? ;) Sorry älskade timråit-vänner, men jag är ingen bra segrare...! MODO Hockey är de bästa! :D

Efter jobbet gjorde jag sällskap med Ann-Sofie upp till henne en sväng. Ja, en sväng som blev ett par timmar lång. Haha! Mkt trevligt må jag säga, och det gjorde ju inte saken sämre av jag fick efterlängtad massage! Ja, som jag redan skrivit på Facebook så tyckte hon att jag var aningen spänd. Så nej, jag börjar väl kanske också inse att det inte bara är inbillning! Även min ovanligt onda handled fick sig en genomgång, välbehövligt.. Just nu känner jag mig ganska... ganska fungerande, faktiskt. Tack gumman!

Nej, man ska inte vara vaken den här tiden egentligen. Som tur är så börjar jag 12:30 imorn, så jag behöver inte kliva upp förrän 11 om det skulle vara så. Skönt. Blir värre på lördag då jag börjar 8:45... och ännu värre på tisdag faktiskt, eftersom mitt schema framöver ser ut enligt följande:

Fredag: 12:30-21:15
Lördag: 8:45-17:30
Söndag: 9:30-18:15
Måndag: 8:45-12:30 + 16:15-20:45 (Jävla skit-splitpass-fanskap)
Tisdag: 8:45-17:30
Onsdag + Torsdag: Ledig
Fredag: 8:45-17:30
Lördag: Ledig
Söndag: 9:30-18:15
Sedan följer en vanligt måndag-fredag med mixvecka... kan alltså både vara kvälls- och förmiddagspass. Den som lever får se. Men jag gillar inte mitt schema den kommande tiden. Jag vet iaf hos vem jag ska fjäska åtminstone två dagar...! Suck för mupp-schema.

Nu ska jag försöka sova lite iaf, känns som det kan vara dags för det. Ska bli intressant att känna hur kroppen känns imorn...

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Håller timmarna för att det känns bra i morgon med:)

2010-11-05 @ 02:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0