Öppen för allmänheten

Några kanske märkte att bloggen har varit tillfälligt lösenordsskyddad. Jag blev bara asigt less... Kände att jag behövde möjligheten att avreagera mig utan att det gick ut till hela sverige. Det/De inlägg som funnits under denna tid finns dock inte kvar här längre, dumt att utmana ödet.

Det har hänt en hel del den här veckan. Både anmärkningsvärt och små skitsaker.

Ni vet ju redan att jag fick den fasta tjänsten på Telia. Ni vet även att jag inte fick gå från Com Hem. Så många av er har sagt åt mig att "Det är ju bara att gå! Sjukanmäl dig, skit i CH! Sjukskriv dig, möjligheterna är oändliga" osv osv osv. Så enkelt är det inte. Om jag skulle gå från Com Hem i förtid, utan deras tillstånd, så skulle jag bryta mot anställningsavtalen. Och enligt den information som jag fått, OM CH hade velat vara riktigt jävliga, så skulle de kunna kräva mig på ersättning för att de måste ta in en extra person under den månad som jag uteblir. Risken att detta skulle hända är säkert inte särskillt stor, men vem vågar chansa? Och dessutom är det väl inte "the end of the world", jag har ju trots allt ett jobb att gå till, jag är inte arbetslös, och har dessutom ett sjukt bra team som jag jobbar med.

Sov hos A i onsdags när känslorna var som stormigast efter alla positiva och negativa besked. Det är så skönt, och det var dessutom styrkande inför att ringa till Telia och faktiskt tacka nej till tjänsten... För det var precis vad jag gjorde på torsdag morgon. Jag pratade först med min "Team Manager", men inte heller hon kunde göra något mer för mig. Ringde till Telia och pratade med samma man som erbjudit mig tjänsten. Han var väldigt kort i tonen och lät inte det minsta nöjd. Jag "fjäskade" för allt jag var värd (fast egentligen var det ju ärligt), tackade så otroligt mkt för att de erbjudit mig tjänsten och sa att jag hoppas att de har mig i åtanke om det skulle komma fler tillfällen.  Han sa ingenting, typ bara "Ja då vet vi". Känns som att jag är rätt körd där för framtiden med. Men men. Bara att gilla läget och gå vidare antar jag.

På torsdagkväll träffade jag pappis och vi åkte till Haga Kvarterskrog och åt middag tillsammans. Trevligt, och en väldigt lite restaurang. God mat dessutom. Och apropå torsdag så skrev min syster ett väldigt bra blogginlägg som jag bara måste länka till... Läs det HÄR. Efter middagen så åkte jag iaf hem och bakade. Två långpannekakor blev det, en med bara hallon och en med hallon/blåbär. Duktig jag.

Fredag då. Slet nästan ihjäl mig (hehe, dagens skämt) för att få mig med de två tidigare nämna kakorna till jobbet. Och på jobbet slet jag oxå ihjäl mig, har jag någonsin jobbat så hårt? (Hrm....). Kakorna uppskattades iaf väldigt mkt av mina kära kollegor, så det var ju trevligt :) Hade dock en väldigt gnagande, otäck, stressande känsla hela dagen som jag bara inte kunde släppa. Det var tur att jag skulle till stallet efteråt, för om jag hade åkt hem så tror jag att den hade dragit iväg och blivit en saftig jäkla ångestattack. Den låg lixom på lur. Men stallet blev det iaf, med Joanna. Mkt trevligt! Hästarna var i princip klara när jag kom dit, och när jag sedan hade bytt om så var det bara reflextäcket som skulle appliceras på mr Pinne. Joanna hade Naomi iaf, och jag hade Pinnen. Lillskrutten, så vansinnigt söt är han. Skrittade en sväng, kallt var det kan jag meddela! Och vad värre är - kallare kommer det att bli. När vi kom tillbaka så var händer och tår stelfrusna. Träffade Per-Ola när han kom för att kvällsfodra, och han meddelade att Pinnen åker 6/12... I don't like... :(

Gjorde iaf inte så mkt när jag kom hem. Surrade med danssällskapet E på MSN en sväng, och jag hade nog missuppfattat en del från förra fredagen. Han tyckte dessutom inte att jag var ett åbäke att dansa med (or so he says?!) och vill göra det igen. Vi kanske ska träffas på torsdag, vi får väl se... Kul iaf :)

Som avslutning på detta sammanfattningsinlägg (det kommer strax lite bilder dock) så kan jag meddela
1) att jag nu avancerat från moderator till vice administratör på modos forum. Befordrad nånstans iaf.. ;)
2) att ovan nämnda forum nu är alive and kicking igen efter att den här veckan överlevt hackerattack och byte av webbhotell.
3) att Horse Saga ligger nere idag! Åhh I-landsproblem men jag är ju beroende, så.... Hade ju två föl som skulle födas idag :P Otålig
4) Att det nu bara är ett fåtal timmar kvar tills jag och Ann-Sofie ska gå på bio och se Harry Potter! Tjohooo!


And now the pictures:

Suddigt och mörkt, men det är en snygg Naomi och en snygg Joanna ;)


Rimfrost på mulen på sötaste Pinnen <3


Kommentarer
Postat av: Joanna

Fin svarting =)

2010-11-21 @ 12:03:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0