Det är ju som man säger...

How come the good ones are always taken?

Fast å andra sidan, kan en karl verkligen räknas som en "good one" om han flörtar med andra tjejer samtidigt som han är i ett förhållande? Knappast, egentligen. Jag försöker att vara, och se mig själv, som en sån där bra människa som inte "beblandar" mig med karlar som har tjejer. Men det är klart, på någon nivå så blir man ju ändå smickrad av vackra ord. Det tar dock inte lång tid innan glädjen byts ut mot en viss irritationskänsla, jag fattar inte att det ska vara så svårt att hålla sig till en person.

"Se men inte röra, får även upptagna göra".

Ja men titta för all del, men sen då....
En lite smårolig incident från kvällen på msn tänkte jag dela med mig av. Det handlar om en karl från Övik som jag inte pratat med speciellt mkt, främst för att han bara verkar vara ute efter en viss sak - och det är inte jag ute efter... Därför har jag hållit mig på min egen kant. Hur som helst, ikväll under en videokonversatoin föreslog han att han kunde åka ner och hälsa på. Nej sa jag, jag känner honom inte och tänker absolut inte släppa in någon okänd i min lägenhet. No sir. Han fortsatte tjata, och jag fortsatte säga nej. Han försvinner lite kort, och under tiden börjar hans telefon att ringa. Han svarar. Fraser som "Hej älskling", "Jag saknar dig", "Längtar tills du kommer hem" osv avlöser varandra. Jag tror inte han insåg att det blir ljud under en videokonversation om man har en mikrofon. Jag stängde iaf av ljudet ganska snabbt, jag har inget nöje av att "tjuvlyssna" på någons privata samtal.

Han återkom till datorn när samtalet var över. Frågade återigen om han inte skulle komma ner och hälsa på. Jag bjuder på en inblick i den totala idiotin:





Det var dessutom ruggigt underhållande att se hans minspel under just dessa få minuter som detta pågick. Det syntes verkligen hur kugghjulen snurrade för att inte säga "fel" sak. Jag kan ju förresten tillägga att detta inte är ett av de fall då man känner sig "smickrad av vackra ord" utan snarare väldigt smutsig...

Det är ju sånna här karlar som får en att förlora hoppet om att det finns några vettiga karlar kvar där ute. Åhh det bara brinner av irritation inom mig för att folk ska ha så jävla svårt att vara trogna.  Om man inte kan hålla sig till en person då ska man fanimig kunna vara ärlig om det oxå. Total idioti...

Kanske ska säga det med, att inlägget handlar väl i första hand om de som är i ett förhållande och faktiskt aktivt söker andra typer av "förbindelser", inte de som "råkar" hångla upp fel person på krogen. Jag antar att ni förstår skillnaden. Jag tycker inte att någon av alternativen är okej egentligen, men det är skillnad i syfte och uppsåt, om man nu ska använda sånna ord.



Det märks att klockan är mycket, den vart ett ordenligt svammel-inlägg. Jag vet inte ens om det finns nåt direkt sammanhang i det hela. Jag får väl redigera det imorgon om inte annat.

Slutord:
"How come the good ones are always taken?" Nja, så är nog inte fallet alltid. Det finns säkert några goda kvar med. Hoppas jag. Men sedan är det rätt tydligt att det finns en hel "bad ones" som är tagna med, och dom slipper jag gladeligen...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0