Ett split-pass avklarat

... bara resten kvar?

Ja, sanningen är väl att det faktiskt gick rätt bra att jobba split igår. Förmiddagen var sjukt lugn med bara mail. Traskade iväg till A strax innan 12, kokade mig lite soppa och slösurfade en stund. A ringde med och uppmanade mig att koppla in Wii-et, det skulle tydligen inte vara så svårt eftersom han redan förberett det med komposit-kabeln. Bussiga klubben! Och ja, det var rätt enkelt att koppla in med. Testade lite GuitarHero, men herregud så osynkat det var. Kalibrerade lite, men det hjäpte ju inte ett smack. Jag la ner verksamheten, och slösurfade lite mer. Surrade med Jörgen nån timme om precis ingenting. Passade även på att ta en timmes siesta, och gud så skönt jag sov. I hela 30 minuter, tjohoo, typ.

Väl tillbaka på jobbet så var det full rulle igen. Ringde desto mer, men det gick bra  och tiden gick ändå rätt fort. Trevliga kunder och så. Kvällens största dip var när jag lite smått betedde mig som en häxa mot S... Det är lätt att skylla på PMS, men jag vet ärligt talat inte riktigt vart mitt "snäseri" kom ifrån. Jag har dock bett om ursäkt och hoppas att den är godtagen...

När jag kom tillbaka till A igen så var TV:n igång. Mycket underligt var min första tanke, jag var ju helt säker på att jag slog av den. Eller var det bara ljudet jag stängde av? Hängde av mig ytterkläderna och klev in, och döm om min förvåning när det låg en halvnaken karl i sin säng och glodde på TV. Mycket trevlig överraskning! Ja, alltså, inte det faktum att han var halvnaken, utan det faktum att han faktiskt var hemma. Han hade ju nämligen sagt att han skulle jobba, som han alltid gör på nätterna mot fredagar. Måste ju säga att jag blev väldigt positivt överraskad, jag behövde verkligen en kram... Vilket jag oxå fick, så vem kan klaga? Blev en mysig kväll iaf, slumrandes framför "the big as tv".

Vaknade imorse när herrn började titta på tv. Vet inte riktigt vad klockan var, men runt halv 6.30 kanske. Klockan hade jag ställt på 7.55, så det var ju gott om tid. Låg och glodde på tv ett tag, snackade lite, gav GuitarHero ett nytt försök.. Vi fick till det lite bättre nu, men fortfarande inte bra dock. Hade även lite kort "serious-talk", vilket kanske var nödvändigt. Well well. 8.35 stressade jag iväg till jobbet. Det är rätt fantastiskt att jag har som svårast att vara på jobbet i tid när jag faktiskt befinner mig i Härnösand som utgångsläge. Men jo, jag var på plats i tid, tror bara jag varit sen 1 eller max 2 ggr. En eloge till mig.

Sist då, Viktor har sagt upp sig nu. Skiiiiittråkigt. Men men, jag har full förståelse. Och är lite avundsjuk med som sagt, men jag härdar vidare.

Så, rasten är slut och det är dags att bita tag i kön. Tschüss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0