För 24 timmar sedan så SOV jag!

Jao, jag överlevde ännu en onsdag. Yay for me.

Nej, skämt åsido. Det blev ett bättre avslut på dagen än jag hade tänkt iaf. Efter jobbet gav jag mig iväg till systeryster. Blev bjuden på en mkt smaskig smörgåstårta och det blev någon timmes systersnack, Mkt trevligt! Vid 19:30-tiden ringde A och frågade vart jag var någonstans, han hade tänkt sova hos mig. Sagt och gjort, jag åkte och hämtade lite grejer hemma hos honom som han behövde till jobbet, och sedan begav jag mig hem till Sundsvall.

Det blev inte många knop när jag väl var hemma, vi kollade på tv en stund sedan var det lika bra att sova. Tänk att det ska vara enklare att lägga sig tidigt när man har sällskap med gott inflytande? Hum hum. Det var guldläge iaf, slapp vara själv, det var varmt i både sovrum och säng och jag kände mig allmänt lugn. Vid 21 låg jag i sängen, och ungefär en halvtimme senare (trots extrema snarkningar emellanåt, inte från mig) så sov jag. Helt fantastiskt! Så mkt som jag sovit inatt har jag inte gjort på länge. För all del, jag sov inte hela natten. Det hade ju varit ett äkta mirakel. Men jag sov ganska många timmar ändå. Sköööööönt. Klev upp en sväng vid 4.30-tiden och sa adjö för denna gång, gick sedan och la mig igen och sov nån timme till. Gilla!

Torsdag då? Motivationen har varit lika sjukt låg som tidigare. Jag bara vill inte. Jag vill inte. Men jag gör ändå. Man måste ju. Evelina från SC ringde med, de tyckte att jag skulle boka in mig på Previa (företagshälsovård) för att följa upp min sjukfrånvaro. Min sjukfrånvaro som jag har sjukintyg för. Från första dan. Nåja, vill de det, så fine, gör mig ingenting.

Efter jobbet blev det en sväng till Pinnen. Myshesten. Synd bara att det är så sjukt mörkt på kvällarna nu, jag har inte vant mig vid det än... Men man blir väl van vid det med. Men det är kanske dags att skaffa sig ett ridhusabonnemang på THF så man kan vara inomhus, i ljus, i vinter.

Nu har hjärnan ställt sig i stand-by-läge känner jag, så det är ingen mening att skriva nåt mer. Natti.

Kommentarer
Postat av: Emma

Det är typ standard att ta upp det med företagshälsan om man haft en del frånvaro under kort tid. Har lärt mig det nu när jag fått lite mer inblick i personalfrågor på jobbet! För att man ska kunna hjälpa sin personal att bli frisk typ!

2010-10-15 @ 14:24:33
URL: http://emmasform.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0