I think hell just froze over?

Idag har det hänt två saker som verkligen inte hör till det normala. Jag har fått sms av två personer som normalt sett inte hör av sig till mig. Eller ja, åtminstone inte via sms. Kors i taket, lixom. Och jag måste säga att det var ruggigt skönt att veta att mitt häx-infall i torsdags ursäktades, jag har haft dåligt samvete sen dess... Bättre sent än aldrig, helt klart!

Idag har jag varit hos sjukgymnasten igen. Han var lika intressant att titta på som vanligt. Han hade dock någorlunda "genomskinliga" byxor idag, så man såg mönstret på kalsongerna. Höhö, undrar vart jag tittade. Sexuella trakasserier är det väl bara om jag hade påpekat att jag såg det? För det gjorde jag inte. Påpekade det, alltså.

Akupunktur, iaf. Ett gäng på ryggen, axlarna och nacken, och jävlar i mig vad ont det gjorde när han satte dit dem. Me no like. Han satte även nålar runt armbågen, på översidan av underarmen och på handen. Den nål som han satte på mitt "onda" ställe strax nedanför armbågen gjorde förbannat ont, det ilade i hela armen, ända ner i långfingret. Vansinnigt obehagligt. Nu i efterhand är handen konstig. Jag kan inte knyta näven för då gör det ont upp till armbågen. Knasigt.

För övrigt är jag ruggigt sugen på massage. Det var länge sedan nu, när man inte har de förmånerna längre... Jag ska nog leta rätt på nån massör och boka tid, helst ska det väl inte vara allt för dyrt heller. Man är ju inte miljonär. Men jag skulle behöva det tror jag. Och det är sån där skön smärta som jag vet att jag gillar. Haha!

Nåja.
Idag efter jobbet ska jag väl eventuellt träffa en ny bekantskap. Lite nervös, men det är väl dags att ta tag i livet kanske. Blir inget längre möte dock, jag är ju redan helt slut efter en låååång arbetsvecka, då man är kanske inte världens mest sällskapliga person. Hur som helst, den som lever får se.

Kommentarer
Postat av: Emma

JA jag vill givetvis veta mer förstår du så jag kommer trakassera dig på MSN nån dag framöver :P

2010-10-25 @ 15:20:45
URL: http://emmasform.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0