I've been thinking...

Min blogg är i princip en dagbok. Jag skriver vad jag tänker på, när det faller mig in. Jag har inget tema, ingen röd tråd. Behövs det för att man ska vilja läsa en blogg? Ska det vara korta, spontana, inlägg, eller ska det vara längre inlägg med lite mer "tanke" bakom? Okej, det finns sällan någon direkt tanke, eller röd tråd, i mina långa inlägg heller, så de blir väl rätt skumma att läsa.

Uhm... vart ville jag komma med det här inlägget då? Ja, det var väl kanske det om det är något speciellt som folk vill läsa om. Fast samtidigt, om någon skulle vilja läsa om... åh jag vet inte, nåt speciellt ämne, så skulle det nog ta slut rätt snabbt ändå. Som sagt, jag skriver ju om det jag tänker på just för stunden. Sen att dessa tankar lätt svävar ut mer än vad jag tänkt från början... Det får jag väl bjuda på!

Nu ska jag, ÄNTLIGEN, ta itu med städningen. Jag har skjutit upp det så otroligt länge, men nu går det bara inte att vänta längre. Och det finns inga tv-serier att se, jag har inga actionpoints att spela Horse Saga för (höhö, vadå beroende?) och att titta på tv via A's webcam ger mig inte speciellt mkt heller... ;) Jag ska bara kolla klart på filmen på nian som slutar om 25 minuter...!

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Du får sluta spela horse om du inte kan sköta hemma samtidigt ;) haha.

Jag diskade, och nu ska jag hänga upp tvätten. Sen är jag tvärleds igen. Men jag ska faktisk göra middag sen, så då har man ju iaf gjort något om inte annat i dag :P

2010-10-03 @ 14:59:37
Postat av: emma

Beror ju på om man vill ha massor med läsare eller inte. Vill man det måste man nog nischa sig lite åt nåt håll iaf :)

2010-10-03 @ 17:45:55
URL: http://emmasform.blogspot.com
Postat av: Ann-Sofie

Om du vill ha massor med läsare kan du ju bara göra som den här "killen" ;) http://tommylife.blogg.no/



Haha :P

2010-10-03 @ 19:39:09
Postat av: Erika

Mmmm ELLER HUR Ann-Sofie, sjunga fruktansvärt fult och lägga ut det på youtube? I think i'll pass... ;)

2010-10-03 @ 19:55:16
URL: http://aliva.blogg.se/
Postat av: Ann-Sofie

I värsta fall kan du ju bara göra bort dig totalt på bloggen som han gör o dumma ut allt o alla när det egentligen är han själv som har fel :P

2010-10-03 @ 22:32:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0