Självläkande tänder?

Idag har jag kunnat tugga i mig en hel banan. Är det inte helt fantastiskt? Har inte lika ont längre heller. Kan det vara så att mina tänder själv-helar sig? Uhm, ja, önsketänkande såklart. Jag tog faktiskt tjuren vid hornen igår och mailade till en tandläkare som mamma och hennes kollegor rekommenderar. Vi får väl se om de svarar. Jag var brutalt ärlig, så antingen kommer de se mig som utmaningarnas utmaning, eller så kommer de se mig som ett hopplöst fall. Den som lever får se.

Imorn ska jag jobba livets första split-pass. Jag känner mig inte det minsta peppad. Det är inte lilla behändiga split-passet heller, jag börjar 7:45, och slutar 21:15. Från öppning, till stängning, med andra ord. Fy ***. Jag ska alltså sitta i fem timmar och göra INGENTING. Men grattis och tack. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på heller. Om Emma är hemma så kanske hon tar sig an mitt hår, annars sitter jag väl bara hemma hos A och häckar. Tur att han har en rätt omfattande filmsamling. Och en big-as-TV med för den delen, fast det känns som det kvittar. Åhh, nu blev jag irriterad...

Sen tänkte jag bara förtydliga, eftersom det inte verkar ha framgått i föregående inlägg:
Jag skrev; "Rent estetiskt, vad tycker ni är snyggast?". Min fråga hade inte alls med de olika "stilarnas" funktion att göra. Jag är inte dum, det är självklart att man väljer det som hästen fungerar bäst på. Eftersom Pinnen gärna går och kastar med huvudet så försöker jag nu prova mig fram med olika varianter, men har hittills inte märkt någon större skillnad. Därför ställde jag en nyfiken fråga: "Rent estetiskt, vad tycker ni är snyggast?". För smaken är som baken. Vissa tycker att aachen är fantastiskt snyggt (nu har jag ingen bild på det, men ni fattar), andra tycker att inget slår pullar, sidepull eller remont, eller kanske helt utan nosgrimma? Osv. Det var alltså smaken jag frågade efter; förutsätt att alla olika nosgrimmor osv har samma funktion; vad skulle ni i så fall tycka är snyggast?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0