Det där med hemligheter...

Jag är verkligen inte bra på hemligheter! Jag vill avslöja allting på en gång! Men vad är då det roliga med det? Som presenter och julklappar till exempel. Eller nej förresten, presenter som man ger apropå ingenting, bara för att man känner för det. Händer väl emellanåt att jag ger apropå-ingenting-presenter, och det är lika svårt att hålla sig från att avslöja hemligheten varje gång. Det är väl därför jag lyckas kläcka från små krypiska meddelanden här eller på "fejjan" emellanåt, och jag förstår att det är frustrerande för de oinvigda... :)

Nåja, nog om detta!

Det har inte blivit något bloggande i veckan. När jag skrev det senaste inlägget så satt jag på jobbet och allt kändes eländigt. Efter det inlägget så fick jag dock flytta till en annan avdelning, "BO", och där blev jag faktiskt kvar veckan ut. Har inte tagit ett enda samtal efter förra inlägget, men har hostat ändå. Det var alltså därför jag fick stanna på BO hela veckan. Har ägnat tiden åt att registrera sjuuuuuukt många avtal som kommit in från återförsäljare, och det har passat mig alldeles utmärkt! Jag har trivts sjukt bra där nere, vilket även synts i min statistik. Har fått mkt beröm från deras TM, och hon har tydligen även pratat med min TM om mig, vilket jag hoppas leder till ngt positivt... ;)

Annars har det inte hänt nåt speciellt märkvärdigt i veckan. Det mest anmärkningsvärda är väl i så fall att Elitserien har dragit igång igen, ÄNTLIGEN! I onsdags var första matchen, och Modo spelade sin första match i torsdags. Det blev en vinst med 2-0 mot Brynäs, och det gillar vi! Idag var det dags igen, och då fanns jag, Joanna och Mange på plats i Fjällräven Center (känns fortfarande lika konstigt att säga, tycker fortfarande att det heter Swedbank Arena).

Hur som helst. En mycket underhållande match, som borde ha slutat 3-1 till Modo. Slutade dock 3-2, alltså vinst, så man ska väl inte klaga allt för mycket. Passade på att souvernir-shoppa lite med, och det blev bland annat en söt liten mössa. Helnöjd, är ju snart dags att börja pälsa på sig lite mer, lixom.


Bilderna:
1, uppvärmning. 2, flaggtifo. 3, klacken. 4, nervös Joanna! 5, me and my mössa


Som slutkläm så kan jag väl informera om att hostan fortfarande är lika ettrig. Jag fattar inte vad det är som jag lyckats dra på mig. Det är i all fall allt annat än kul, det kan jag informera om. Någonting som är helt fantastiskt, det är att min nya vårdcentral har "drop in" även på helger. Otroligt bra. Jag ska gå dit imorn, hänga på låset, och be om mer tips. Ska man prata sig igenom eländet, eller ska jag fortsätta vara så tyst som möjligt? I'm all out of options, och den här veckan som kommer så jobbar jag dessutom kväll. Då lär det ju inte vara helt populärt att inte kunna svara i telefon lixom... Men precis som förut; hur kul är det att prata i telefon och hosta sig igenom varje samtal? Helst inte, faktiskt. Det bästa vore om jag fick fortsätta på BO, men det kan jag väl drömma om...!

Nåja, nu ska jag försöka sova. Behöver inte stressa upp imorn eftersom drop-in-en börjar först kl 12. Gutes.

Godnatt mina gullefjun!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0