Kan man jobba i Sollefteå?

Om någon missat det;

På tisdag ska jag till Sollefteå! Jag ska på arbetsintervju för jobbet på Mittsvenska Ridsportförbundet!

Oh my god. Det är ungefär så det känns. Overkligt. Jobbet på Mittsvenska är drömjobbet, så enkelt är det. Det är så det känns just nu.

Jag är ju en sån här som går händelserna ungefär 20 steg i förväg. Därför har jag funderat ut en hel hög möjliga scenarios.

1) Jag blir inte erbjuden något jobb, varken hos Nordea eller Mittsvenska
Fine. Då vet man ju. Då är det bara att "göra om, göra rätt". Fortsätta söka jobb, och hoppas att det dyker upp något bra så snart som möjligt.

2) Jag blir erbjuden jobbet hos Nordea, men inte hos Mittsvenska
Ganska enkelt scenario, då tackar jag ju självklart ja till det som erbjuds. Inga större problem, jag bor kvar där jag bor, pendlingen blir en piece-of-cake och livet går vidare.

3) Jag blir erbjuden jobb hos Mittsvenska, men inte hos Nordea
Nu börjar grubblerierna. Som sagt, det är drömjobbet, och jag har ingen lust att tacka nej till det. Men det är ju inte fullt lika smidigt. För det första så är det i Sollefteå. Alltså måste jag flytta. Bara det är ju en sjukt stor omställning. Sälja lägenheten, skaffa nytt boende. Bök och stök. Men kanske värt det?

4) Jag blir erbjuden både jobbet på Nordea och jobbet på Mittsvenska
Det här är nästan det värsta som kan hända. För då lär jag måsta ta ett beslut som jag inte vill ta. Men det går inte att välja en deltidstjänst på annan ort före en heltidstjänst där man bor. Det är egentligen inte svårare än så. Om man inte räknar med att deltidsjobbet är "drömjobbet"... :(


Nåja, det är som sagt ingenting man kan göra någonting åt. Jag ska först och främst åka på intervjun i Sollefteå, och sedan får vi se vad man får för besked från de olika jobben. Fast just nu vet jag inte ens vad jag hoppas på. Snacka om kluvet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0