Liket lever!

Pappa ringde förut, med goda nyheter. Bilen fungerar! Min söta lilla röda golf fungerar igen! Är inte livet fanastiskt så säg. De hade bytt tänd... tänd... öhh... nån del som börjar med tänd- (det var iaf inte tändstift), och då hade den visst börjat fungera. Stereon funkar dock inte nu heller, så vi får väl se om den återuppstår. Det hoppas jag verkligen, hur lever man i en bil utan stereo?

Hur som helst så står jag kvar med lånebil även imorgon, och den har jag "lånat ut". Haha. Nä, men för att vara på säkra sidan om att allt ska funka imorn, så har jag fått byta bil med Andreas. En audi mot en audi typ, fast den ena är billigare i bränsle och känns mer stabil. Så gissa vilken jag får ta? Just precis - the good one :)

Men ja, min egen bil får jag tillbaka imorgon eller i övermorgon. De hade nåt småfix kvar att göra, nåt med bränsleledningen tror jag, jag fattade inte riktigt. Nåt småfix var det iaf. Men det känns grymt skönt att snart ha tillbaka min egen bil.. har saknat pärlan <3

Ser verkligen fram emot morgondagen, taggad till tänderna. Men självklart - även enormt nervös... jag vore väl inte jag om jag inte vore nervös? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0