Statistik, förbannad lögn, och allt det där


Blogg.se har fått damp på statistiken. Den lilla "dumpen" till höger tog jag alldeles nyss. Normalt sett brukar det gå väldigt bra att se aktuell besöksstatistik, men sen ett par dagar tillbaka så ger den på nåt vis en dublett av "gårdagen" och ingen statistik för den aktuella dagen.

Nu har den alltså tagit det ännu ett steg längre, och visar alltså väldigt diffusa besöksresultat.

Okej, det är inte hela världen att ha koll på, men jag tycker det är lite småkul att hålla lite koll på.

Wellwell, nog om detta.

Idag är jag helt vansinnigt rastlös. Jag vet inte riktigt vad det beror på. Jag är orolig i kroppen, kan inte riktigt slappna av. Funderat på att ta en promenad ner till ICA Maxi, men samtidigt behöver jag verkligen INTE göra av med mer pengar än nödvändigt.

Apropå pengar så hoppas jag VERKLIGEN att Försäkringskassan kommer ge mig pengar till slutet av april, för annars kommer livet gå illa hos Näsbergs... Då får jag tigga på mina bara knän om att få vänta med räkningarna tills jag fått pengar... Fy fan, bara den där tanken ger mig total panikångest...

Det känns väldigt tabu att skriva att man nog inte kommer klara av att betala sina räkningar... Men samtidigt måste jag någonstans erkänna det för mig själv... Och pengar är ju trots allt på väg (hoppas jag) så det borde ju lösa sig... Eller hur?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0