Urk på burk

Jag har ont i magen. Kanske inte ätit enligt regelboken idag, fast det känns inte riktigt som att det är där problemet sitter heller. Det är väl som vanligt den där lilla gnagande oron som bara inte vill släppa taget. Varför oroa sig? Varför vara nervös? Varför grubbla? Det är slöseri med energi och "tankekraft" och ändå är det det jag gör, dagarna i ända, timme efter timme.

"Don't worry, 'cause worrying is just as effective as trying to solve an algebra-equation bye chewing bubblegum".

Det är ju så det är. Att oroa sig, eller vara nervös, löser inga problem. Det gör inte saken bättre. Eller sämre. Det bara är. Och det tar som sagt slöseri med energi. Men jag kan inte sluta.

Jag funderar på att åka till Jönköping på fredag. Åka lastbil ner, vara nere över helgen, och åka tillbaka upp på måndag eller tisdag. Varför? Omväxling, I guess. Dessutom är det Vissmålens årliga 1 maj-show och det är en "big deal" på gården. Mkt folk, härlig stämning. Roligt, helt enkelt. Men men, vi får väl se vad det blir av det hela, om det blir något. Den som lever får se.

Funderar på att lägga mig. "Redan". Haha! Har suttit och kollat på de två första avsnitten från första säsongen av One Tree Hill, kommer inte ihåg om jag såg starten av den serien. Det är bekant, men bara lite vagt. Kan vara "återblickar" eller nåt som jag känner igen det från, don't know. Har egentligen lust att fortsätta kolla, är inte riktigt trött än, men kroppen börjar säga ifrån om att sitta här, så jag borde lägga mig. Orkar inte bränna ut det heller, sist jag brände ut nåt att se på så kunde inte DVD:n läsa filerna, så det var ju mindre lyckat. Orkar inte sitta och vänta en halv evighet på något som KANSKE fungerar.

Blä, nu sitter jag bara och funderar på alla saker jag tänkt att jag "borde göra" eller så, som bara inte blivit av. Jag skulle ju kolla av cykeln. Ta upp innerdörren från källaren och montera upp den. Eller försöka hitta nåt draperi-liknande att sätta där istället (det är bara att inse att jag inte orkar bära upp dörrjävlen själv), och en hel del annat. Fixa bilen, tex, idag kändes det som att nåt däck höll på att vingla loss. Dumt... Ja iofs, jag skulle ju kunna ta ett usb-minne till den bärbara datorn och kolla genom den... På OTH, alltså. Men det får bli ett senare projekt det med i så fall. Jag har ju ändå vanan inne att skjuta upp saker.

Nåja, godnatt. Magen protesterar, och resten av kroppen likaså.

Kommentarer
Postat av: Joanna

Tror jag har 5 säsongen med oth på boxar om du vill låna ;)

2011-04-25 @ 08:50:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0