Vänta lite, vad är det för dag idag?

Åh, jag är ju helt dagvill. Men jo, jag tänkte ju förklara att jag inte har som vana att dricka spolarvätska. Det lixom bara hände...!

Torsdagmorgon, femtiden. Jag mötte upp min käre vän på parkeringen inne på Schenker, eftersom jag skulle få lifta upp till härnösand. (Alla sparade pengar är bra pengar). Hans framruta var något igenfrusen, så han kör sin gamla vanliga strategi att spruta spolarvätsa och låta vindrutetorkarna göra jobbet, istället för att skrapa. Ja, alla är vi olika.

Själv stog jag en bit vid sidan av, just för att undvika att bli träffad av tidigare nämnda spolarvätska. Så när det blev paus i sprutandet så vände jag mig mot bilen för att kliva in - och precis då kommer det ett nytt sprut från en felriktad spolarvätske-sprut-grej. Som träffar mig rakt i ansiktet.

Vi kan säga så här: Det finns andra sorters sprut än spolarvätska som jag hellre tar i ansiktet. Faktiskt. Spolarvätska rekommenderas varken som munskölj, nässpray eller ögonvätska. Take my word for it. Det smakar fan, det gjorde ingen nytta i näsan, och det sved bra hett i ögonen.

Så, veckans tips från Näsbergs hörna:
Undvik spolarvätska i ansiktet. Jag lovar att det inte gör nån nytta där ändå...

Kommentarer
Postat av: Jörgen

Har för mig att jag hört att det finns andra sprut som svider rätt bra i ögonen också..;P

2011-04-15 @ 10:37:45
Postat av: Erika

Haha jaså, vad kan det vara då månntro... :P

2011-04-15 @ 12:58:16
URL: http://aliva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0