Det blev akut...

Det bara slog till mig. Ni vet, "som en blixt från klar himmel"-stuket. Jag vill åka till Jönköping! Jag vill ta min lilla röda skruttibangbang-bil och ta mig hela vägen ner till Jönköping, make an appearance, roa mig nån/några dagar, och sedan återvända till kära norrland. Det är vad jag vill göra.

I want to get away from here for a while...


Men jag kan inte åka nu. Imorn fyller mamma år, någon av dagarna till veckan ska jag gå på bio med Ann-Sofie, på torsdag ska jag repa inför dopet, fredag-söndag är det Selånger Marknad (som jag faktiskt inte vill missa) och så är ju helgens höjdpunkt Evelins dop på lördag. Och på tisdagen därpå så har jag återbesök hos bedömningsdamen, i väntan på att Affektiva långsamma jävla enheten ska få tummen ur och ge mig en tid. Herregud vad saker ska ta lång tid... Så möjligtvis efter det. Om jag nu törs lita på att skruttibangbang tar mig hela vägen ner till Jönköping vill säga (och helst tillbaka med förstås).

Nu ska jag ta en grogg (hahaha jaaa faktiskt, en passoagrogg, tro det eller ej. Det är ju för fan lördag och det är så gott och det var så längesen...) och starta Sagan om Konungens återkomst på DVD. Det har gått 40 minuter av den på TV, och det har redan varit förbaskat mkt reklam, så jag ska undersöka om den är slut på tv eller dvd först, om jag startar filmen nu. Jag tror att dvdn är slut först. Aja skit samma.

Skål och trevlig helg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0