Ebb på motivationskontot (gnällblogg)

Jag har ingen lust, jag orkar inte, jag vill inte, men framförallt så har jag ingen lust. Till vad? Det mesta. Fatta vilken störande känsla det är. Jag vill bara krypa ner i sängen igen och sova bort... ja jag vet inte ens hur lång tid jag vill sova bort, men åtminstone tills den här känslan behagar försvinna.

Jag borde städa. Helst idag, men som sista utväg imorn eftersom jag får snabbbesök en sväng imorn och då vill man ju ändå att det ska se hyfsat ut, oavsett vem som kommer Så jag borde städa. Jag ska strax åka till hospitalet för mitt första besök på Affektiva, jag har ingen aning om hur det kommer gå och jag har blivit tilldelad en manlig kontakt vilket aldrig känns bra, men som säkert kan bli bra ändå. Jag blir väl bara extra nervös då antar jag. Jag borde gå. Promenera alltså. Inte just nu, men typ sen. Fast det kommer jag känna att ja inte hinner, så då kommer jag sätta mig vid datorn eller tv:n, för att sedan inse att jag ju hade kunnat ägna den där timmen av ångest till att promenera istället. Varför kan jag inse det nu, men inte sen, för att sedan inse det igen lite senare? Störande.

Ikväll ska jag, Emma och Therese gå ut o äta och så blir det bio. Det kommer säkert bli jättetrevligt, fast just i skrivande stund har jag ingen lust med det heller. Men det är ju som det brukar vara iofs, och sen brukar jag få riktigt trevligt ändå, det är sällan jag ångrar att jag gör sånt liksom. Men just nu... hrm... Aja. Det löser sig. Mat är gott och film är förhoppningsvis underhållande, så kör i vind.

Jag borde baka. Jag hade ju världens husmors-inspiration härom veckan, men den är som bortblåst. På tisdag är det födelsedag, och jag som alltid brukar vara dyngpeppad inför födelsedagen känner bara att det ska bli besvärligt. Måste baka, måste städa, måste göra tårta, måste pyssla, pynta, fixa och dona. Jag måste få tummen ur, för jag vet att det går bra när jag väl sätter igång, men då var vi ju tillbaka till det där jäkla motivationskontot som just nu är mer tomt än någonsin.

Suuuuuck!

Sådär, nu har jag gnällt en stund. Nu ska jag strax bege mig iväg mot hospitalet. Alltid bra att vara ute i god tid, speciellt när man är nervös. Haha.

Over and out

Kommentarer
Postat av: Emma

Massa måsten suger, men jag kan sällskapa/hjälpa dig baka/vara provsmakare om du vill :) Jag är en sån som ställer upp när det behövs du vet ;) Och klart du måste ha en provsmakare! Särskillt om du ska göra tårta och morotskaka.

2011-08-24 @ 12:46:08
URL: http://conetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0