Födelsedagen

Sådärja, då har man påbörjat sitt 27:e levnadsår. Tänk vad tiden går fort, jag minns när jag... fast nej, nåt sånt inlägg blir det inte. Jag orkar inte. Bloggmotivationen går fortfarande på sparlåga men jag måste ändå titta förbi och säga att det varit en riktigt bra födelsedag.

Jag hade ett mysigt uppvaknande trots lite stress, sen lullade jag på i mitt eget tempo fram till 15-tiden när jag åkte och hämtade lillasyster och Evelin. Vid 17:30 dök mamma och Leif upp och hade med sin kinamat, smarrigt värre. När vi hade ätit klart ringde pappa och bad mig gå ut på balkongen efter Elly och Sven (pappas syster och hennes man) som visst var på väg hit. En trevlig överraskning. Samtidigt som jag vinkar till dem så de ska veta vart jag bor så kommer mina ladies och ringer på dörren. Emma, Therese, Joanna och Madde. Alltid lika trevligt =) Fika serverades, och strax därefter dök även pappa och Kerstin upp. Fullt hus med andra ord! Katterna däremot, gömde sig under sängen.

Fikat verkade falla besökarna väl på läppen, men eftersom jag alltid massbakar så finns det ju gott om både tårta och bakverk kvar. Fast smörgåstårtan lär nog försvinna inom en inte allt för avlägsen framtid, det är egentligen bara den som jag inte kan hålla tassarna borta ifrån. Presenter har jag fått med! Presentkort på IKEA från tjejligan, sånt kan ALDRIG bli fel! Ett armband fick jag av Kerstin, av Emma fick jag "okej-evelin-har-väl-på-sig-modo-tröjan-en-stund-då" och jag fotade snyggingen. Sen hade mamma och pappa, med respektive och Emma och Evelin (speciellt Evelin var inblandad i detta, svär på att det var hennes idé alltså!) gått ihop och skaffat en diskmaskin till mig! OH HAPPY DAY! Nu ska den bara "installeras" med så är lyckan gjord sen =)

Nu är jag trött men nöjd efter en lång dag. Fick dock nyss veta att pannkakan känner sig lite förkyld, så jag antar att jag smittat honom... Mindre lyckat förstås. Men men, det är smällar man får ta. Nu ska jag dock styra stegen mot sängen och slå igång lite Glee säsong ett. Känns som ett lagomt avslut på den här dan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0