Jag vill ha ljus i mitt hus

Snart drar den här dan igång på riktigt. Jag har knappt rört en muskel nu på förmiddagen, men snart blir det annat. En hel eftermiddag med Ann-Sofie och diverse aktiviteter. På schemat står först katalog-lanserings-tjosanhejsan-Partylite-grejs på Vivansborg. Vet inte riktigt vad det är, vad man gör eller vad som egentligen är tanken, men jag gillar ljus och jag har inget bättre för mig så det blir säkert bra. Och så lurade jag ju med mig Anso med så jag slipper gå själv. Goodie.

Steg två blir (förutom uppehåll i timrå för rastning av hund) tacobuffé på Biteline! Yaaay! Det är sånt som kan få en Erika nöjd och glad. Som alla singlar vet så händer det ju inte allt för ofta att man äter tacos på egen hand. Och jag verkar ha slitit ut mina andra vänners Biteline-tolerans med, det är bara jag som vill gå dit nuförtiden, haha. Duktig Erika. Så då är det ju tur att jag inte slitit ut Anso på den fronten då! Det var dessutom hennes idé, så vem kan klaga?

Steg tre i kvällens trestegstävling (höhö, friidrottsreferens tagen ur luften, hur tråkig är jag?) blir bio. Jag har ju sedan tidigare lovat att jag ska följa med Anso och se sista Harry Potter-filmen eftersom hon inte sett den, och när hon så snällt erbjuder sig att bjuda mig så kan jag ju inte tacka nej. Det är ju dessutom en bra film, så varför inte. Det har varit mkt mat+bio på sistone känner jag, men vad gör väl det, det är ju trevligt.

Btw, det var en japansk släggkastare på tv nyss. Jävligt snygg var han. Muuums! Ge mig :P

Alltså seriöst, huuuuuur snygg?! Släggkastare, lixom. De brukar ju se ut som hulken på anabola, men denna japan, Koji Murofushi... Ögongodis när det är som bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0